Agrou Key Kopen. Agrou Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over Agrou

Vergelijk prijzen en koop Agrou key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Agrou rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

Agrou van Osmose Studio, is een multiplayer strategiespel waarin iedereen zijn intuïtie moet vertrouwen, zich bewust moet zijn van de anderen en slim moet handelen om te winnen. Elke game verzamelt een groep dorpelingen zich rond het vuur en staat voor een probleem: weerwolven verstoppen zich en eten onschuldige onder de spelers! Elke dag komen ze bij elkaar en moeten ze debatteren over wie ze denken dat ze schuldig zijn. De speler wordt de volgende nacht opgeofferd.

Als de zon onder is, beslissen de weerwolven over hun volgende slachtoffer. Onder de dorpelingen hebben sommige spelers eigenaardige rollen en krachten: de ziener, de dief, de jager … Hoognodige hulp die verstandig en strategisch moet worden gebruikt! Als alle weerwolven zijn uitgeschakeld, winnen de dorpelingen het spel. Aan de andere kant zegevieren de weerwolven en wordt het dorp verscheurd. De belangrijkste functionaliteit van het spel is de multiplayer-modus: je kunt online spelen, van 4 tot 12 spelers. Je kunt ook met je vrienden spelen of je bij andere spelers aansluiten.