Agents of Mayhem CD Key code kopen

Agents of Mayhem is een open worldgame gespeeld vanuit het perspectief van een derde persoon. Het spel speelt zich af in een futuristische versie van Seoul, Zuid-Korea, aangekondigd als “de stad van morgen”. De game bevat twaalf agenten en spelers kunnen elk drie kiezen om missies te voltooien en de wereld te verkennen.

De agenten zijn onderverdeeld in vier trio’s: de Bombshells (Italiaanse ingenieur Joule, Indiase immunoloog Rama en Duitse voetbal hooligan Red Card); de Carnage a Trois (Amerikaanse veldstrateeg Braddock, Amerikaanse derby-coureur Daisy, en de Russische “Cold Warrior” Oleg Kirlov onder het pseudoniem “Yeti”); het vuurgevechtsteam (Amerikaanse bendeleider Pierce Washington onder het pseudoniem “Kingpin”, Japanse huurmoordenaar Oni en moordenaar Scheherazade uit het Midden-Oosten); en de Franchise Force (Colombiaanse voormalige luchtpiraat Fortune, hoofdofficier van de Amerikaanse marine Hardtack, en Canadese acteur en uitgeroepen tot ‘Face of Mayhem’ Hollywood). Drie extra agenten worden aangeboden via downloadbare inhoud: Seoul politie-luitenant Johnny Gat; Marokkaanse soldaat Fatima Daoud, ook bekend als “Lazarus”; en geniale hacker Kinzie Kensington, onder het pseudoniem “Safeword”.

Verschillende vermogens en vaardigheden

Elke agent heeft zijn eigen unieke speelstijl en vaardigheden. Hardtack gebruikt shotgun bijvoorbeeld als zijn primaire wapen, terwijl Hollywood zijn aanvalsgeweer gebruikt. Als spelers met hun wapens schade toebrengen aan vijanden, verzamelen spelers punten die een balk vullen. Wanneer de balk vol is, kunnen spelers de Mayhem-vaardigheden van de agenten gebruiken. Dit zijn superkrachtbewegingen die spelers in gevechten enorm helpen. Verschillende agenten hebben verschillende chaos-vermogens. Fortune kan bijvoorbeeld haar drone gebruiken, GLORY om vijanden te verdoven, terwijl Hollywood enorme explosies om hem heen kan veroorzaken. Spelers kunnen schakelen tussen de drie agenten die ze vrij hebben geselecteerd, en experimenteren met verschillende combinaties van agenten om te zien welk trio van personages het meest geschikt zijn voor hun speelstijl. De beweging in het spel is snel. De agenten kunnen in de stad rondspringen of auto’s gebruiken om de wereld van de game te doorkruisen.

Ontgrendelingsmissies met beloningen

Naast de belangrijkste campagnemissies, zullen er ook ontgrendelingsmissies zijn, die nieuwe spelers vrijmaken voor controle door de speler en persoonlijke missies, die ingaan op het achtergrondverhaal van deze agenten. Verschillende agenten hebben een andere persoonlijkheid en hun reacties op in-game-evenementen variëren. Naarmate de speler vordert, krijgen de agenten ervaringspunten, geld, vaardigheden en nieuwe gadgets die de gevechtsefficiëntie verbeteren. Er zijn ook cosmetische aanpassingsopties voor de agenten en de wapens die in het spel worden gebruiktes.nl