Age of Rivals Key Kopen. Age of Rivals Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over Age of Rivals

Vergelijk prijzen en koop Age of Rivals key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Age of Rivals rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

Age of Rivals
Age of Rivals is een competitieve multiplayer bordspel met honderden kaarten. Gedurende de reeks rondes kopen spelers kaarten, verzamel je punten voor het veroveren en moet je proberen om de opgebouwde beschaving van je tegenspeler te ruïneren om hem of haar zo punten te onttrekken. Op het einde van elke ronde krijg je punten voor wat er nog over is van je beschaving.

Age of Rivals is een kaartspel dat gespeeld wordt als videospel: het automatisch optellen en aftrekken van punten, de snelle wijziging van elke fase van een wedstrijd en het toepassen van regels en statische wijzigingen van unieke kaarten zorgt voor een intense en snelle gameplay. Een typische game duurt ongeveer tien minuten.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Age of Rivals tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Age of Rivals op Keysforgames.nl