Age of Mythology Key Kopen. Age of Mythology Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over Age of Mythology

Vergelijk prijzen en koop Age of Mythology key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Age of Mythology rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

Age of Mythology is een real-time strategiegame en een vervolg op het zeer populaire Age of Empires. Het originele spel stamt uit 2002, de versie uit 2014 is een bewerking van het originele spel en uitgevoerd in HD. Het spel is gemaakt door Ensemble Studios en uitgebracht door Microsoft voor Windows en Apple iOS computers.

Doel van het spel is het bouwen van een zo machtig mogelijke beschaving waardoor de vijand kan worden verslagen. Het spel ziet er grafisch mooi uit. Door de opschaling naar HD zijn de steden en hun bewoners scherp weergegeven. Het spel maakt gebruik van een dag- en nachtcyclus, heeft schaduweffecten en dynamische lichtweergave. Het spel is solo te spelen door 1 persoon en heeft de beschikking over een multiplayer.

Bouw je eigen samenleving

De speler heeft keuze uit 5 verschillende oude stammen: de Grieken, Egyptenaren, Noren, Chinezen en de Atlantische beschaving. Iedere beschaving beschikt over zijn eigen vaardigheden, sterke en zwakke kanten. Per beschavingsperiode heeft de speler de beschikking over 2 goden. Gebruik deze goden voor het verkrijgen van specifieke krachten en bonussen. Is de beschavingsperiode voorbij dan zal de speler 2 nieuwe goden kunnen kiezen. Het bouwen van een samenleving is geen eenvoudig karwei.

Verzamel hout uit de omliggende bossen om gebouwen in de nederzetting te plaatsen. Delf goud uit de goudmijnen en gebruik het geld voor het kopen van voorwerpen en het drijven van handel. Verbouw voedsel of jaag op dieren om de bevolking te voeden. Na het bouwen van samenleving is het tijd voor je leger. Verzamel een groot en sterk leger en val de tegenstander aan. De bediening van het spel is zeer toegankelijk waardoor het overzicht over het spelverloop goed is te volgen. Omdat het spel real-time op het scherm verschijnt, is het belangrijk om het overzicht te behouden.