Age of Mythology EX Tale of the Dragon Key Kopen. Age of Mythology EX Tale of the Dragon Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over Age of Mythology EX Tale of the Dragon

Vergelijk prijzen en koop Age of Mythology EX Tale of the Dragon key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Age of Mythology EX Tale of the Dragon rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

Age of Mythology EX Taled of the Dragon

Age of Mythology gaat met deze uitbreiding naar China. Een nieuwe uitbreiding van de legendarische RTS levert tal van nieuwe content op, waaronder een nieuwe beschaving, nieuwe kaarten en 12 nieuwe goden uit de prachtige Chinese wereld!

De uitbreiding beschikt over verschillende krachten zoals een verwoestende Tsunami of een Inferno die je kunt loslaten in de steden van je vijanden, een gigantische geiser of vuurpijlen om je vijanden te bestoken en Dilong, de aardedraak die je kunt oproepen om de aardkorst te doorbreken. De uitbreiding heeft nog tal van andere mogelijkheden en is zeker de moeite waard om in je collectie te hebben.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Age of Mythology EX Tale of the Dragon tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Age of Mythology EX Tale of the Dragon op Keysforgames.nl