AGE OF FEAR 2 Chaos Lord CD Key code kopen

Age of Fear 2 Chaos Lord

Age of Fear 2: The Chaos Lord is een verfrissende en leuke game die met elementen van een RPG. De game beschikt over verschillende eenheden, een nieuw vechtsysteem en een flexibele multiplayer.

De game beschikt over 2 prachtige scenario’s waar je speelt als een manipulatieve succubuss of een wreed orcleger in een gevaarlijke wereld. Age of Fear 2: The Chaos Lord heeft ook Steam Workshop-integratie waardoor je je eigen wereld kunt maken en ze ook kunt delen met de community. Let wel op want er is permanente dood. Als je valt in een gevecht dan start je opnieuw, tenzij je getransformeerd wordt in een zombie natuurlijk.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download AGE OF FEAR 2 Chaos Lord tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel AGE OF FEAR 2 Chaos Lord op Keysforgames.nl