Age of Civilizations 2 CD Key code kopen

Over dit spel

Age of Civilizations 2 is een strategisch oorlogsspel waarbij je militaire tactieken en diplomatie moet gebruiken om de wereld ofwel te verenigen ofwel te veroveren. Het lot van de mensheid ligt dus letterlijk in jouw handen.

In dit spel doorloop je verschillende tijdperken, vanaf het begin van de beschaving tot de verre toekomst. Bovendien kun je zelf ook je eigen geschiedenisscenario’s bedenken en delen met de community, zelf continenten creëren en vlaggen ontwerpen. De kaart is erg gedetailleerd en er zijn verschillende terreinsoorten om uit te kiezen.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Age of Civilizations 2 tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Age of Civilizations 2 op Keysforgames.nl