Against The Moon Key Kopen. Against The Moon Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over Against The Moon

Vergelijk prijzen en koop Against The Moon key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Against The Moon rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

Against the Moon van Code Heretic, Codeheretic LLC is een klassieke turn-based indie-videogame met rogue-lite gameplay met een opwindende deck-building-ervaring. De game begint met een proloog die op briljante wijze het verhaal en de algemene thematiek van de game laat zien. Het laatste bolwerk van de aarde, Arx, een intelligente stad, is de laatste tribune voor de mensheid die vervolgens wordt beschermd door de machtige Ultories (helden) tegen de ogen van de wrede en wrede maan. Furos, wezens die door mensen zijn gemaakt, worden nu bestuurd door de maan om het bestaan ​​van de mensheid op aarde te vernietigen.

Against the Moon is een roguelike deckbuilder. Het heeft alle functies van een deckbuilder, maar het ziet er niet uit als een deckbuilder. Soms wordt bij deckbuilders je deck bepaald door je startheld of andere factoren, maar er lijkt hier maar één deck te zijn. Against the Moon is ook gebaseerd op rijstroken. Er zijn drie rijstroken, meestal met een held-personage aan het einde van elk. Lanes zijn geen nieuwe toevoeging aan de roguelike deckbuilding, maar hun implementatie dient om de reikwijdte van de strategie een beetje te verbreden.