A Short Hike Key Kopen. A Short Hike Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over A Short Hike

Vergelijk prijzen en koop A Short Hike key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key A Short Hike rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

A Short Hike is een klein verkenningsspel dat is gemaakt en gepubliceerd door adamgryu.

Wandel, klim en zweef door de vredige berglandschappen van Hawk Peak Provincial Park. Volg de gemarkeerde paden of verken het achterland terwijl je op weg bent naar de top. Onderweg ontmoet je andere wandelaars en ontdek verborgen schatten. Geniet van de wereld om je heen!

Belangrijkste kenmerken

  • Verken het eiland zoals je wilt. Kies je eigen pad om te volgen en kijk waar het je naartoe leidt. Je weet nooit waar je tegenaan loopt.
  • Wandel in je eigen tempo – je hoeft je niet naar de top te haasten! Neem de tijd om langs de oevers te vissen of te zwemmen aan de oever van het meer.
  • Verzamel verborgen schatten om nieuwe hoogten te bereiken. Probeer een duik te nemen van de bergtoppen om boven de bossen te zweven.
  • Chat met de andere wandelaars die je langs je route ontmoet. Je kunt elkaar misschien helpen!
  • Luister naar een weelderige originele soundtrack van Mark Sparling die dynamisch vordert terwijl je de wildernis verkent.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download A Short Hike tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel A Short Hike op Keysforgames.nl