A Monsters Expedition Key Kopen. A Monsters Expedition Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over A Monsters Expedition

Vergelijk prijzen en koop A Monsters Expedition key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key A Monsters Expedition rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

Monsterlijk leuk.

A monster’s expedition is een open world puzzel spel waarin je dit keer speelt als een monster dat de wereld van de mensen ontdekt. De game is ontwikkeld door Darknek en op 10 september 2020 uitgegeven door Darknek op PC, Mac en iOS. Aan alles zie je dat het een spel is van de makers van “A good snowman is hard to build” en “Cosmic Express”. Grafisch ziet de game er bijzonder mooi uit en is de kwaliteit van de puzzels uitstekend.

De wondere wereld van de mens.

Als monster trek je er al puzzelend op uit om steeds meer weetjes te ontdekken over de mens en hun eigenaardigheden. De wereld bestaat uit allemaal losse eilanden die je door het omver duwen van bomen en deze als brug te gebruiken kunt bereiken. Maar het bereiken van een van de honderden eilandjes is niet altijd een makkelijke opgave. Door in de juiste volgorde bomen omver te duwen zorg je ervoor dat de juiste stam op de juiste plek komt om over te kunnen steken. Op de eilanden leer je steeds meer over voorwerpen die de mens gebruikte en over het leven dat zij leidde.