64.0 CD Key code kopen

64.0

64.0 is een arcade game waarbij snelheid en oplettendheid erg belangrijk zijn. De game is ontwikkeld en geproduceerd door rebel rabbit en is uitgegeven door indienova en GrabTheGames. De release van het spel vond plaats op 16 maart 2017.

In het spel is het de bedoeling dat je alleen schiet op de blokjes die dezelfde kleur hebben als de achtergrond. De game staat erom bekend om de hoge moeilijkheidsgraad. Het is de bedoeling dat je, je 64 seconden verweert tegen de blokjes die dezelfde kleur hebben als de achtergrond. Je reflexen en een goed geheugen zijn essentiële voor het bereiken van de 64 seconden.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download 64.0 tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel 64.0 op Keysforgames.nl