112 Operator Key Kopen. 112 Operator Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over 112 Operator

Vergelijk prijzen en koop 112 Operator key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key 112 Operator rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

112 Operator is een strategisch spel waarbij je verantwoordelijk bent voor het uitsturen van hulpdiensten. Het spel wordt uitgegeven door Games Operators en is ontwikkeld door Jutsu Games.

Je neemt telefoons aan van mensen die met allerlei problemen te maken hebben. Vervolgens maak je de keuze om de brandweer, politie of ziekenwagen ter plaatse te sturen. Het is hierbij belangrijk dat je voorrang geeft aan dringende zaken. Door de juiste vragen te stellen aan de telefoon, kun je ontdekken of het om een dringende zaak gaat of om een grappenmaker. Je zult de juiste beslissingen moeten maken tijdens terroristische aanslagen, natuurrampen, rellen en aardbevingen. Er zijn meer dan 10.000 steden om in te spelen en de kans is groot dat ook jou stad aanwezig is in het 112 Operator!

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download 112 Operator tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel 112 Operator op Keysforgames.nl