Spotify Gift Card Kopen, Spotify Tegoed in Prijsvergelijk

Scroll nu naar beneden om prijzen te vergelijken en goedkoop een Spotify Gift Card te kopen! Na aankoop kun je met de Spotify Gift Card de digitale cadeaukaartcode direct op je account inwisselen.

De momenteel laagste prijs op 21-09-2023 voor een Spotify sleutel in Nederland is € 1.97

Koop een Spotify-cadeaukaart

Koop je Spotify cadeaubon via keysforgames. De Spotify Gift Card is de oplossing voor muziekliefhebbers over de hele wereld. Of je nu houdt van de top van de hitlijsten, popmuziekklassiekers, rock, jazz of zelfs zeldzame undergroundmuziek, dankzij Spotify heb je altijd de juiste muziek binnen handbereik! Voor de zeer redelijke prijs van 10 Euro per maand kun je je eigen Spotify Premium-abonnement hebben. Luister onderweg naar je favoriete deuntjes met je smartphone, of relax thuis door Spotify te gebruiken op je smart-tv of laptop.

Als je wilt bepalen wie toegang heeft tot je betalingsgegevens, of Spotify Premium wilt kopen met PayPal, dan raden we je aan Spotify Premium te kopen met een Spotify-cadeaubon. Kies eenvoudig het gewenste bedrag door op de afbeelding te klikken (onthoud: 1 maand = 10 EUro), betaal met creditcard / bankpas of PayPal en wacht 30 seconden totdat uw code per e-mail arriveert. Je kunt die code nu gebruiken om je Spotify Premium-abonnement te betalen en onbeperkt naar muziek te luisteren, zonder advertenties. Genieten ervan!

Cadeaukaarten zijn te koop voor 10 Euro, 20 Euro, 30 Euro, 50 Euro, 60 Euro en 100 Euro.

Hoe werkt een Spotify-cadeaubon?

Wil je onbeperkt naar muziek luisteren, gratis advertenties, HQ-audio, online of offline? Een Spotify-cadeaubon geeft je tegoed om een ​​Spotify Premium-abonnement te kopen voor je Spotify-account. U kunt dat tegoed ook gebruiken om een ​​doorlopend Premium-abonnement te verlengen. Als u een Spotify Premium-voucher gebruikt, hoeft u geen betalingsgegevens aan Spotify te verstrekken.

Let op: met deze cadeaubon kun je een Spotify Premium kopen. Dit betekent dus dat je je Spotify Premium-tegoed niet kunt gebruiken om te betalen voor een Familie- of Studentenaccount.

Hoeveel kost Spotify Premium?

Een maand Spotify Premium kost 10 Euro. Dit betekent dat een Spotify-cadeaubon van 30 Euro u 3 maanden Spotify Premium geeft, enzovoort.

Kan ik een Spotify-cadeaubon kopen met PayPal?

U kunt elk cadeaubonproduct op Mobieltopup.nl kopen met PayPal. Dat betekent ook een Spotify Gift Card. Het enige dat u hoeft te doen, is beslissen welk prepaid digitaal product u wilt. En selecteer vervolgens PayPal als uw betaalmethode tijdens het afrekenen.

Wat voor soort account heb ik nodig om een ​​Spotify Gift Card te gebruiken?

Je moet een Spotify-account hebben om een ​​Spotify Premium-code te gebruiken die je op Mobieltopup.nl hebt gekocht. U kunt eenvoudig online een Spotify-account maken als u er geen heeft.

Hoe wissel ik mijn Spotify-cadeaubon in?

Om je vouchercode te gebruiken en Spotify Premium te activeren:
Maak verbinding met Spotify.com/redeem

Meld u aan met uw Spotify-account of meld u aan bij Spotify.

Voer de code in die je hebt ontvangen en bevestig.

De Spotify-cadeaubon wordt toegepast op uw abonnementsbetalingen vanaf uw volgende betalingsdatum. Uw betalingen gaan normaal door nadat het volledige cadeaukaartbedrag is besteed.

Hoe lang is mijn Spotify-cadeaubon geldig?

Een Spotify-cadeauboncode is 12 maanden geldig na aankoop. Zodra het is ingewisseld, start je abonnement op Spotify Premium onmiddellijk en duurt het totdat je tegoed op is.
Hoe kan ik mijn resterende Spotify Premium-saldo controleren?

Om te zien hoeveel Spotify-tegoed je nog op je account hebt staan, klik je op de volgende link en log je in met je account.