PlayStation Plus Gift Card Kopen, PlayStation Plus Tegoed in Prijsvergelijk

Scroll nu naar beneden om prijzen te vergelijken en goedkoop een PlayStation Plus Gift Card te kopen! Na aankoop kun je met de PlayStation Plus Gift Card de digitale cadeaukaartcode direct op je account inwisselen.

De momenteel laagste prijs op 25-02-2024 voor een PlayStation Plus sleutel in Nederland is € 2.52

Stel jezelf open voor een hele wereld van eindeloze mogelijkheden met PSN-cadeaubonnen! Het wordt echt niet beter dan dat, want het is het perfecte cadeau voor elke eigenaar van een recente console van het legendarische Sony-bedrijf. Of je nu een PlayStation 3, een PlayStation 4 of een PlayStation 5-console hebt, het lijdt geen twijfel dat iedereen dolgelukkig zal zijn met de mogelijkheid om meer toegang te krijgen tot alle premium content die beschikbaar is binnen het PlayStation Network. Het is vrij eenvoudig om je algehele PlayStation-ervaring te verbeteren met PSN-games, PS Plus-abonnementen en andere handige services – krijg ze veel sneller en gemakkelijker met PlayStation-cadeauboncodes!

PSN-kaarten zijn verkrijgbaar in de volgende hoeveelheden:

Playstation Store Card 10 Euro
Playstation Store Card 15 Euro
Playstation Store Card 20 Euro
Playstation Store Card 25 Euro
Playstation Store Card 30 Euro
Playstation Store Card 35 Euro
Playstation Store Card 40 Euro
Playstation Store Card 50 Euro
Playstation Store Card 75 Euro
Playstation Store Card 100 Euro

Wat is een PSN-cadeaubon?

Een PlayStation Store-cadeaubon is een digitale kaart met een bepaald geldbedrag en wordt gebruikt om het geld rechtstreeks naar je PSN-account over te maken. Zodra je de digitale PSN-kaart hebt gekocht, hoef je deze alleen nog maar in een paar eenvoudige stappen in te wisselen en voila! De verworven fondsen leggen een enorme verscheidenheid aan voordelen voor je klaar, dus spring meteen naar de PlayStation Store en koop wat je hartje begeert. Houd er rekening mee dat PSN-cadeaubonnen regiogebonden zijn en dat de valuta ervan per regio kan verschillen. Dit zijn de belangrijkste regio’s:

PSN-cadeaubon Europa

Elk land dat tot de EU behoort, heeft zijn eigen regio die toegankelijk is voor zijn burgers of mensen die daar zijn geregistreerd. Zo hebben alleen inwoners van Duitsland exclusief toegang tot PlayStation-cadeaukaartcodes die beschikbaar zijn in de eurovaluta voor de Duitse regio.

Wat kun je kopen met een PSN-cadeaubon?

Of het nu een oprecht cadeau is voor een PlayStation-consolegamer of een brutale traktatie voor jezelf, een digitale PlayStation-cadeaubon is daarvoor een geweldige keuze. Met een PlayStation Store-cadeaubon kun je geld toevoegen aan je PSN-account of direct aankopen doen in de PS Store zonder creditcard te gebruiken. Kies uit een schijnbaar eindeloze verscheidenheid aan PSN-games en media-inhoud op het PlayStation-platform. Je zult zeker vinden wat je wilt, of het nu de nieuwste game is, een PS Plus-lidmaatschap, gamepoints of een majestueuze film die al een tijdje op je lijst staat – de PlayStation Store heeft het allemaal en het kopen van goedkope PSN-kaarten is zeker de moeite waard!

Hoe een PSN-cadeaubon activeren?

Nadat je een PlayStation Network-cadeaubon hebt gekocht, is het activeringsproces ervan relatief eenvoudig, volg gewoon de onderstaande instructies:

Open je PS-dashboard en klik om de Store te openen;
Eenmaal in de winkel, scroll naar beneden en klik op Codes inwisselen;

Voer de PSN-kaartcode in die u in uw e-mail zou moeten vinden.

Zodra je de PlayStation-cadeaubon online hebt geactiveerd, zou het geld binnen enkele minuten op je PlayStation-account moeten staan! Of er is een alternatieve methode om je PSN-kaart in te wisselen, en dat is door een directe aankoop te doen: