EA Play Gift Card Kopen, EA Play Tegoed in Prijsvergelijk

Scroll nu naar beneden om prijzen te vergelijken en goedkoop een EA Play Gift Card te kopen! Na aankoop kun je met de EA Play Gift Card de digitale cadeaukaartcode direct op je account inwisselen.

De momenteel laagste prijs op 25-02-2024 voor een EA Play sleutel in Nederland is € 2.51

“EA Access heet nu EA Play – Een nieuwe naam en een nieuwe look, maar nog steeds dezelfde voordelen.” nieuwe naam en nieuwe look, maar met dezelfde voordelen.

Heeft u al een bestaand EA ACCESS-LIDMAATSCHAP?

Maak je geen zorgen. Je behoudt je lidmaatschap met al zijn voordelen. Je bent nu echter EA Play-lid in plaats van EA Access-lid, afhankelijk van het platform waarop je je bevindt.

De volgende opties zijn mogelijk:

EA Play 1 maand
EA Play 3 maanden
EA Play 12 maanden

let op:

Deze EA Access-codes zijn ALLEEN VOOR DE XBOX ONE. Ze werken NIET met een Xbox 360.

Waarom je EA Access op onze website zou moeten kopen

Onze EA-toegangscodes zijn 100% betrouwbaar.

We hebben de goedkoopste EA access digitale codes op de markt.

E-mailbezorging: onze leverancier stuurt de EA access-abonnementscodes na betaling rechtstreeks naar uw e-mailadres.

24-uurs live chat en uitstekende klantenservice als je problemen of vragen hebt over EA access of de andere digitale codes.

De goedkoopste EA Access voor je Xbox

Als je op zoek bent naar goedkope EA toegangscodes dan ben je hier aan het juiste adres! Op onze website hebben we zowel EA 1 maand als EA 12 maanden, beide met flinke korting (tot 10%!).

Als je EA Season Ticket is verlopen, wil je misschien nog langer van deze voordelen genieten. Als je nog meer van je games wilt genieten, is het goed om te weten dat er EA-kaarten beschikbaar zijn.

Is je EA-abonnement verlopen maar wil je toch profiteren van deze voordelen? Koop dan de EA toegangskaarten. Met EA-toegang krijg je de voordelen en unieke content bij alle games in plaats van bij een specifieke game.

Wat is EA Access?

EA access is een lidmaatschapsprogramma waarbij je meer games kunt spelen voor minder geld, maar alleen met de Xbox One Voor slechts € 4,99 kun je een paar maanden onbeperkt gebruik maken van de Vault; een steeds groter wordende verzameling van meer dan 10 geweldige games en aankomende EA-games voor een beperkte tijd voordat ze worden uitgebracht. Bovendien krijg je een exclusieve korting van 10% op alle digitale aankopen van EA op Xbox One*, inclusief game-aankopen, pre-orders, uitbreidingspakketten, Ultimate Team-punten en alles daartussenin.

*Voorwaarden, beperkingen en uitsluitingen zijn soms van toepassing.

Hoe word ik lid van EA Access?

Stapsgewijze handleiding om lid te worden van EA Access met de EA Access Hubb-app op Xbox One:

Ga naar het tabblad Store op het startscherm van je Xbox One en selecteer Apps. Kies vervolgens zoeken en zoek naar EA Access. Installeer en start (?) de EA Access Hub-app en koppel deze aan je EA-account. Als je geen EA-account hebt, volg je gewoon de instructies op het scherm om deze stap te voltooien.

Selecteer op het volgende scherm Aanmelden en kies vervolgens uw lidmaatschapsplan.

Zodra u de betaling heeft afgerond, keert u terug naar het aankoopscherm. Druk op ‘B’ op je controller om dit scherm te verlaten en selecteer ‘Doorgaan naar huis’.

Een EA access lidmaatschap kopen in een fysieke winkel vs kopen op livecards.nl

Waarom zou je ervoor kiezen om helemaal naar de winkel te gaan als je je abonnement ook gemakkelijk thuis op de bank kunt afsluiten?

Vergeet ook niet dat de levering direct per e-mail is, dus je hebt de code al zodra je betaald hebt. Het koopproces is heel eenvoudig. Verspil geen seconde en begin nu opnieuw te spelen! We verkopen ook Xbox Live Gold-abonnementen voor zeer lage prijzen.