The Settlers CD Key code kopen

The Settlers is een Strategisch videogame ontwikkeld en uitgegeven door Blue Byte Software.

The Settlers: The Legacy of the Kings is een strategiespel gebaseerd op de creatie en ontwikkeling van een volk waarin het mogelijk is gemeenschappen te vormen. De speler moet, via een point-and-click grafische interface, de economie van een kolonie ontwikkelen om militaire eenheden te produceren om vijandige gebieden te veroveren, totdat ze de hele kaart beheersen. Hiervoor moet de speler de inwoners van zijn kolonie beheren om middelen te verzamelen, ze te transformeren en gebouwen te bouwen. Het biedt twee spelmodi: de eerste biedt een reeks van ongeveer vijftig missies met toenemende moeilijkheidsgraad waarin de speler het opneemt tegen vijanden die worden bestuurd door de computer. De tweede biedt individuele scenario’s.

Speel The Settlers en dompel jezelf onder in een zeer gedetailleerd middeleeuws universum!

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download The Settlers tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel The Settlers op Keysforgames.nl