The Outer Worlds Key Kopen. The Outer Worlds Epic PC Key prijzenvergelijk.

Over The Outer Worlds

Vergelijk prijzen en koop The Outer Worlds key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key The Outer Worlds rechtstreeks voor Epic op de PC downloaden, installeren en spelen.

The Outer Worlds is een RPG vanuit het eerste persoon perspectief ontwikkeld door Obsidian Entertainment en uitgegeven door Private Division.

The Outer Worlds, een sci-fi RPG

Het spel speelt zich af in de ruimte. De speler creëert aan het begin van het spel een spelerspersonage en kiest een (ruimte)schip. Het ruimteschip werkt als een hub waar de speler zijn spullen kan vinden en als snel reis plek om naar verschillende plekken in het spel te reizen. De speler kan NPC’s rekruteren om samen te vechten tegen de vijhand met behulp van wapens en vuurwapens met lichte, middelzware en zware munitie. Door middel van sociale vaardigheden en sluip techniek kan de speler tevens gevechten uit de weg gaan.

Overleef in de uiterste uithoek van het heelal

Het spel speelt zich af in de toekomst waar grote bedrijven zijn begonnen met het koloniseren en leefbaar maken van andere planeten. Onderweg naar de uiterste uithoek van het heelal gaat er iets mis met het ruimteschip, de speler ontwaakt als enige uit cryo-slaap. Er is geen weg terug naar de thuisbasis en de speler begint met het onderzoeken van de planeet en het bedrijf dat hem/haar naar de planeet gestuurd heeft. Door middel van progressie kan de speler het personage beter maken door punten te verdelen over onder andere de capaciteit voor wetenschap, medische capaciteit en bouwvaardigheid. Met behulp van NPC volgers ontdekt de speler de wereld en gaat deze vijhanden te lijf. De uitkomst van het spel hangt af van de keuzes die de speler maakt waardoor het spel telkens op meerdere manieren te spelen is.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download The Outer Worlds tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel The Outer Worlds op Keysforgames.nl