The Eternal Cylinder Key Kopen. The Eternal Cylinder Epic PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen en koop The Eternal Cylinder key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key The Eternal Cylinder rechtstreeks voor Epic op de PC downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs voor een The Eternal Cylinder sleutel in Nederland is € 17.15

The Eternal Cylinder van Good Shepherd Entertainment en de onafhankelijke ontwikkelaar Ace Team biedt een enorme wereld met real-time vernietiging van het milieu, exotische landschappen, dodelijke roofdieren en dynamische verkenningspuzzels en uitdagingen. Al het leven op deze surrealistische buitenaardse wereld strijdt met de cilinder … Een gigantische rollende structuur van oude oorsprong die alles op zijn pad verplettert!

In tegenstelling tot standaard survivalgames waarbij je een hoofdschuilplaats hebt die je kunt bouwen of verbeteren, ontwikkelen spelers in Eternal Cylinder een nomadische kudde unieke buitenaardse wezens genaamd Trebhums. Spelers besturen één Trebhum tegelijk uit de kudde en de rest volgt, maar spelers kunnen naar believen overschakelen naar elk individueel lid van hun kudde. Verken de wereld om meer van uw broeders te redden en uw gezin voortdurend uit te breiden. Bestuur een kudde die op elk moment kan uitgroeien tot meer dan 20 leden en doordrenk elk van je Trebhums met hun eigen unieke mutaties en vaardigheden. Spelers kunnen een aangepaste naam maken voor elk van hun Trebhum, waardoor de emotionele band tussen de speler en hun Trebhum-familie toeneemt.