Saints Row The Third Remastered Key Kopen. Saints Row The Third Remastered Epic PC Key prijzenvergelijk.

Over Saints Row The Third Remastered

Vergelijk prijzen en koop Saints Row The Third Remastered key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Saints Row The Third Remastered rechtstreeks voor Epic op de PC downloaden, installeren en spelen.

Saints Row: The Third Remastered geeft je controle over de Saints op het toppunt van hun macht. Dit is jouw stad. Dit zijn jouw regels. Steelport, de oorspronkelijke stad van de zonde, is ge-remasterd met verbeterde graphics en heeft er nog nooit zo goed uitgezien als het verdrinkt in seks, drugs en wapens. De Third Street Saints bevinden zich op het toppunt van macht en zijn aan jou om te controleren.

Jaren nadat ze Stilwater voor zichzelf hadden ingenomen, zijn de Third Street Saints geëvolueerd van straatbende tot een bekende merknaam, met Saints-sneakers, Saints-energiedrankjes en Johnny Gat-bobblehead-poppen die allemaal verkrijgbaar zijn in een winkel bij jou in de buurt. De Saints zijn koningen van Stilwater, maar hun status als beroemdheid is niet onopgemerkt gebleven. The Syndicate, een legendarische criminele broederschap met pionnen in het spel over de hele wereld, heeft zijn oog op de Saints gericht en eist eerbetoon.

Worstelende Stad
Weigerend om voor het syndicaat te knielen, ga je de strijd aan in Steelport, een eens zo trotse metropool die is teruggebracht tot een worstelende stad van zonde onder controle van het Syndicaat. Ga in een tank parachutespringen, roep een satellietgerichte luchtaanval uit op een Mexicaanse worstelende bende en vecht tegen een hoogopgeleide militaire macht door je eenzame in de meest bizarre gameplay-scenario’s ooit. Het is één ding om je vijanden te verslaan. Het is een ander om ze te vernederen. Zweefvliegtuigen, menselijke kanonskogelauto’s en waanzinnige slagwapens maken allemaal deel uit van het plezier.

Creëer bizarre personages
Creëer de meest bizarre personages ooit gezien, van aangespoelde beroemdheden tot maskerloze ninjapiraten. Binnen elke zondaar is er een heilige. Wie ga je worden? Vlieg solo of speel online met een vriend. Probeer freefall parachutespringen en land in de vlammende pick-up van je partner terwijl je wanhopig naar een zwaarbewapende syndicaatbasis rent. Steelport is altijd leuker met een vriend.

Ervaar de vreugde
Leg het wildste hoofdstuk van de Saints Row-saga voor het eerst in de palm van je handen en Breng de strijd naar Steelport. Een smerige stad van zonde die verdrinkt in seks, drugs en (veel) wapens. De Saints zijn van het crackhouse naar het Witte Huis gegaan – maar de aarde is binnengevallen en het is aan jou om het te redden met een arsenaal aan superkrachten en vreemde wapens in het wildste open-wereldspel ooit. Dit is jouw stad. Dit zijn jouw regels. Laat je meeslepen in dit donkere en bijzondere verhaal.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Saints Row The Third Remastered tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Saints Row The Third Remastered op Keysforgames.nl