Predator Hunting Grounds CD Key code kopen

Over dit spel

Predator Hunting Grounds is een actie, eerste-persoon of derde-persoon schutter of predator, asymmetrische multiplayer videogame ontwikkeld door IllFonic en uitgegeven door Sony Interactive Entertainment en 20th Century Fox. Deze game is voor het eerst uitgebracht in april 2020.

PREDATOR HUNTING GROUNDS

In dit spel kun je de rol van soldaat kiezen binnen een elite vuurpeloton van vier personen of als predator. Als lid van het vuurteam moet je paramilitaire operaties op een missie voltooien voordat het predator je vindt. Aan de andere kant, als je ervoor kiest om een ​​predator te zijn, moet je op de meest waardevolle prooi jagen. Het vuurteam zal in de afgelegen jungle van de wereld worden geplaatst terwijl het predator de prooi met angstaanjagende snelheid zal achtervolgen.

Het doel van het spel is om te jagen of om te worden gejaagd. Als predator heb je het voorrecht om te jagen met dodelijke buitenaardse technologieën. Dit omvat de Shoulder Mount Plasma Caster, Combistic, Smart Disk, Wrist Blades en nog veel meer. Je hebt ook de mogelijkheid om in bomen te klimmen, van tak naar tak te springen, algehele draagbaarheid en geavanceerd zicht om de prooi te volgen en in een hinderlaag te lokken. Als lid van het vuurteam word je gepantserd door geavanceerde wapens van pistolen, aanvalsgeweren, jachtgeweren, granaten en zware wapens. Je kunt je zelfs verstoppen in de modder vanuit het thermische zicht van het predator.

Deze game is een asymmetrische multiplayer die elke speler verschillende rollen en mogelijkheden biedt. In tegenstelling tot normale multiplayer, waar elke speler vergelijkbare rollenspellen en vaardigheden heeft.

TAAL

Deze game ondersteunt 15 talen: Engels, Nederlands, Frans, Duits, Italiaans, Pools, Portugees (EU), Portugees (BR), Spaans (EU), Spaans (LA), Russisch, Arabisch, Chinees, Japans, Koreaans.

SPECIFICATIE

Om dit spel optimaal te laten werken, dient je de aanbevolen specificatie van vereisten voor je computersysteem te controleren:
– Besturingssysteem: 64-bits Windows 10
Bewerker: Intel Core i7-5930K of AMD Ryzen 5 1600X
– Geheugen: 16 GB RAM
Grafische kaart: Nvidia GTX 1660 of AMD R9 Fury X
– Netwerk: breedband internetverbinding
– Opslagruimte: 18 GB beschikbare ruimte

SPELPLATFORM:

– Microsoft Windows
– PlayStation 4

AANVULLENDE PAKKETTEN

– Dutch’87 DLC-pakket:
Speel als de legendarische majoor Alan ‘Dutch’ Schaefer vanaf zijn eerste ontmoeting met de Predator
– City Hunter Predator-pakket:
De nieuwe premium predatorklasse uit Ionische films uit 1990
– Samurai Predator DLC-pakket
Besluip de prooi als de Samurai Predator met de nieuwe premiumklasse en predator-katana
– Nederlands 2025 DLC-pakket:
Jaag op het predator als de geharde Nederlandse Schaefer en zijn “Hammerhead” -geweer.

VOORZORGSMAATREGEL

Deze game is voor 18+ omdat het inhoud voor volwassenen bevat: geweld, bloed en terreur

BEOORDELING

Predator Hunting Grounds op PlayStation4 krijgt een relatieve gemiddelde beoordeling van 56% van de 60 recensies op Metacritic.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Predator Hunting Grounds tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Predator Hunting Grounds op Keysforgames.nl