Neon Abyss CD Key code kopen

Over dit spel

Neon Abyss is een hectische action-platform game van ontwikkelaar Veewo games en is uitgebracht op 14 juli 2020 voor Playstation 4, Xbox One, Switch en PC door Team 17 en Yooreka Studio. De game is voorzien van stylized graphics en fel gekleurde effecten waardoor de actie werkelijk van het scherm af spat. Als lid van de “Grimm-Squad” onder leiding van Hadez duik je de abyss in om alles en iedereen af te schieten met de meest uiteenlopende wapens die je ooit in een spel bent tegen gekomen.

Kies en speel hoe jij wilt!

In Neon abyss zijn de mogelijkheden eindeloos. De verschillende items die je in de game verzameld kunnen eindeloos met elkaar worden gecombineerd. Zo stel je de meest waanzinnige effecten samen voor jouw wapen, iets dat lijdt tot veel spektakel en het nog leuker maakt om jouw vijanden uit de weg te ruimen. Maar je kunt niet alleen items naar lieve lust met elkaar combineren, ook heb je de mogelijkheid om de dungeons die je doorloopt zelf samen te stellen. Zo is het mogelijk om zelf te bepalen welke regels er gelden, kun je nieuwe kamers vrijspelen en toevoegen en bepaal je zelf welke vijanden je tegenkomt en tegen welke bazen je het op moet gaan nemen. Dit is een unieke manier om elke speelsessie op een nieuwe manier te beleven die we nog niet eerder in games zijn tegen gekomen en zorg er voor dat de game elke keer weer iets nieuws biedt.

In de game verzamel je items, speel je nieuwe delen van dungeons vrij en wordt je na elke dood steeds sterker. Maar zelfs de meest ervaren avonturier heeft soms gezelschap nodig. Ben jij het zat om de dungeons alleen te doorlopen en wil je wat gezelschap hebben of wil je iemand die je net dat beetje extra vuurkracht biedt? In de game kun je verschillende eieren vinden waaruit ieder een unieke companion komt met hun eigen vaardigheden die je mee op pad kan nemen. Hoe langer je overleefd hoe meer deze kunnen.

Als jij van rogue-like/action-platform games houdt waarbij de actie van het scherm af knalt en je zelf helemaal los kunt gaan in het aanpassen van de ervaring naar jouw believen? Dan zal Neon Abyss met de eindeloze mogelijkheden jou lange tijd veel plezier bezorgen.