Hitman 3 Key Kopen. Hitman 3 Epic PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen en koop Hitman 3 key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Hitman 3 rechtstreeks voor Epic op de PC downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 04-07-2022 voor een Hitman 3 sleutel in Nederland is € 10.18

Het is moeilijk te geloven dat de Hitman-serie nu 20 jaar oud is. De stealth-actiefranchise heeft een dozijn games, twee films en zelfs een succesvolle mobiele spin-off voortgebracht. Ondanks dat alles is de serie de afgelopen jaren pas van de grond gekomen dankzij een herstart in 2016. Na vier jaar van vaart, is de volgende aflevering van de serie klaar om de grootste tot nu toe te worden en de erfenis van Hitman te versterken. Hier is alles wat we weten over Hitman 3.

Afronding van de trilogie

Hitman 3 van IO Interactive is de laatste game in de World of Assassination-trilogie, die begon met het opnieuw opstarten van Hitman in 2016. Het is een stealth-actiespel in een sandbox waarin spelers naar verschillende locaties met een open einde gaan en moordmissies op zich nemen.

Spelers nemen opnieuw de rol aan van Agent 47, een meedogenloze moordenaar die de wereld rondreist om hits uit te voeren. Dit keer werkt hij samen met een verloren gewaande vriend Lucas Gray en agent Diana Burnwood op een missie om de leiders van de geheime organisatie Providence te vermoorden.

Volgens gamedirecteur Mattias Engström zal Hitman 3 veel donkerder zijn dan eerdere games. Hij merkt op dat het spel de trilogie zal afsluiten door enkele “verrassingselementen” aan de formule toe te voegen.

Voortdurende progressie

IO Interactive zet zich in om de World of Assassination-trilogie een uniforme ervaring te houden in Hitman 3. Spelers kunnen alle ontgrendelingen en personagevoortgang van kostbare games meenemen naar het nieuwe vervolg, wat niet mogelijk was in Hitman 2.

Locaties van de eerste twee games in de trilogie kunnen in Hitman 3 worden geïmporteerd, wat betekent dat er in totaal meer dan 20 levels beschikbaar zijn.

Locatie, locatie, locatie

Volgens IO Interactive bevat de game zes “minutieus gedetailleerde” locaties. De game maakt gebruik van de eigen Glacier-engine van Io, die volgens de studio elk niveau meer keuze en herspeelwaarde biedt.

De eerste onthulde locatie van de game is Dubai, met een trailer die een gigantische, luxueuze wolkenkrabber laat zien, gebaseerd op de echte Burj Khalifa. Agent 47 wordt getoond terwijl hij de buitenkant van de toren beklimt voordat hij in een raam breekt en een groep infiltreert.

Een tweede locatie brengt spelers naar Dartmoor, Engeland, en het belooft heel anders te worden. De kernmissie is een traditioneel whodunit-mysterie waarbij spelers zich vermommen als detective en een familiemoord oplossen in een chique landhuis. Het is eigenlijk de plot van Knives Out with Agent 47 in de rol van Daniel Craig.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Hitman 3 tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Hitman 3 op Keysforgames.nl