Hades Key Kopen. Hades Epic PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen in Nederland en koop Hades key goedkoop! Nadat je een sleutel hebt gekocht bij een van onze vertrouwde en legale Game-Key-leveranciers, kun je met de game-sleutel Hades rechtstreeks op Epic op pc downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 29-02-2024 voor een Hades sleutel in Nederland is € 2.99

Hades vraagt ​​je hoeveel moeite je zou doen om je waardeloze vader te trotseren. Zou je laat opblijven? Zijn tuin verknoeien? Ontsnap aan de Griekse onderwereld tegen zijn wil?

In Hades ben jij die uitdagende zoon. En je klootzak vader? Dat zou Hades zijn, broer van Zeus en Poseidon, heer van de onderwereld. En mijn regelmatige pogingen om aan zijn greep te ontsnappen, vormen een van de beste games die ik het hele jaar heb gespeeld.

Verhaal

Na zijn hele leven in de onderwereld te hebben doorgebracht, begint Zagreus een ontsnapping te zoeken als hij hoort van het bestaan ​​van zijn biologische moeder Persephone, die jaren geleden uit de onderwereld verdween. Met de hulp van zijn adoptiemoeder Nyx, de goden van Olympus die nog maar net van zijn bestaan ​​hebben vernomen, en verschillende andere bekende gezichten uit de Griekse mythologie, springt Zagreus uit zijn slaapkamerraam en probeert hij naar de oppervlakte te komen.

Elke keer dat hij faalt, wordt hij teruggebracht naar de hub van de game, waar NPC’s commentaar zullen leveren op de voortgang die hij heeft geboekt. In een vreemde gang van zaken voor Supergiant Games kan het verhaal het zwakste deel zijn. Het schrijven is verre van slecht, maar het overdreven repetitieve karakter van de game betekent dat de plot ook in een duidelijk ritme valt: maak een run, loop rond en praat met iedereen in de hub. Het verhaal dat er is, is mager, maar is voldoende als een wortel op een stok om spelers geïnvesteerd te houden.

Gameplay

Het is dan ook een goede zaak dat de meeste tijd in Hades wordt besteed aan het vechten door de hordes van de onderwereld op zoek naar een uitweg. Voortbouwend op de basis die in Bastion is gelegd, heeft de isometrische actie van Supergiant Games nog nooit zo goed gevoeld. Zagreus besturen is eenvoudig, waarbij elke gezichtsknop overeenkomt met een basisaanval, een speciale aanval, een worp – een edelsteen met beperkte munitie die moet worden teruggewonnen voordat hij opnieuw kan worden afgevuurd – en een streepje. Er zijn zes wapens om uit te kiezen, elk met een behoorlijk aparte speelstijl.

Eenmaal in een run openen de manieren om Zagreus te veranderen en te verbeteren, en begint de variëteit in het spel echt te schitteren. Elke voltooide kamer levert een beloning op, waarvan sommige beloningen zijn die door een Olympiër zijn toegekend. Deze gunsten veranderen en verbeteren de standaardvaardigheden van Zagreus door de schade te vergroten en unieke eigenschappen toe te voegen, zoals Poseidon die een golfeffect geeft dat vijanden duwt of Athena die een schild verleent dat vijandige projectielen weerkaatst.

Onvoorspelbaar

Aangezien de beloningen van de meeste kamers elke run willekeurig zijn, is het onmogelijk om te voorspellen wat er precies beschikbaar zal zijn. Zonder de kans om volledig gunsten te plukken, moedigt Hades spelers aan om de ins en outs van allemaal te leren, spelers te stimuleren om het beste te halen uit wat er beschikbaar is en nieuwe en unieke manieren aan te moedigen om een ​​run aan te passen. En de strijd is gewoon een waar genot.

Een run beslaat vier verschillende gebieden met oplopende moeilijkheidsgraad, elk met een bijbehorende minibaas en stagebaas. In eerste instantie voelt dit overweldigend, maar het spel brengt spelers snel in een goed ritme en het rennen wordt gemakkelijker. Het is niet zeldzaam om je helemaal krachtig te voelen, aangezien Zagreus met weinig moeite over het podium zoomt om vijanden te verslaan. De latere baasgevechten kunnen moeilijker zijn en zijn wat statischer, maar met de juiste combinatie van upgrades is het gevoel van beheersing over de gevechten ongeëvenaard.