Griftlands CD Key code kopen

Over dit spel

Griftlands is een deck-building roguelite waarin je onderhandelt, vecht, steelt of op een andere manier anderen overhaalt om je zin te krijgen. Elke beslissing is belangrijk, of het nu gaat om de banen die je aanneemt, de vrienden die je maakt of de kaarten die je verzamelt. Griftlands is gemaakt en gepubliceerd door Klei Entertainment.

Gameplay

Griftlands is een roguelike spel waarin ‘deck-building’ met elementen van rollenspellen en digitale kaartspellen centraal staat. De speler begint een spel door een van de vooraf gedefinieerde personages te selecteren, waarvan beide een huurling is die op zoek is naar roem en fortuin in een planetaire wereld die de thuisbasis is van vijandige vredeshandhavers, piraten en andere gevaarlijke wezens. Hoewel de lay-out van de wereld in elk spel hetzelfde is, worden de gebeurtenissen, missies en andere elementen erin procedureel gegenereerd bij het starten van een nieuw spel.

Loop door dorpen heen terwijl je allerlei kleine taken voltooid voor de lokale bevolking. Onderhandel over alles, geld, loyaliteit en zelfs moraliteit. Kies je karakter en begin met een fortuin verdienen in de Griftlands.

Ontwikkeling van Griftlands

Griftlands wordt ontwikkeld door Klei Entertainment. De game werd aangekondigd tijdens de E3 van 2017, toen het nog een open-world RPG was met gevechten die werden uitgespeeld in een turn-based stijl, vergelijkbaar met de meeste Japanse RPG’s. In de tussenliggende jaren noemde Klei Entertainment weinig van Griftlands. Klei Entertainment was namelijk bezig met een andere game ontwikkelen, genaamd Oxygen Not Included. In oktober 2018 had Klei op de productpagina van de game gepost dat “we te vroeg de game hadden aangekondigd omdat we dachten dat we verder waren dan we echt waren.” De game werd opnieuw vertoond op de E3 2019, en hoewel het dezelfde setting en kunststijl behield, was de game overgeschakeld naar een op kaarten gebaseerd systeem, waarbij de open wereld en meer traditionele RPG-gevechten werden geschrapt.

Griftlands werd in juli 2019 als early access-titel uitgebracht voor Epic Games Store. De early access-versie is op 15 juni 2020 uitgebracht op Steam, samen met een gratis demo-versie. In de early access fase van Griftlands ontvangt de game regelmatig grote updates. Klei Entertainment zal gemotiveerd zijn de game vaak te updaten, gezien de goede ontvangst van de game.

Reviews

Over het algemeen zijn de reviews over Griftlands lovend. Van de 5000 reviews op Steam zijn meer dan 95% zeer positief. Reviews van game reviewers zijn meestal ook positief.
“Griftlands is een ongebruikelijke, veelbelovende game van een buitengewoon getalenteerd team, en er valt al veel in te beleven.” aldus Oli Welsh, de editor van Eurogamer.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Griftlands tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Griftlands op Keysforgames.nl