Detroit Become Human Key Kopen. Detroit Become Human Epic PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen en koop Detroit Become Human key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Detroit Become Human rechtstreeks voor Epic op de PC downloaden, installeren en spelen.

Detroit: Become Human, een avonturengame ontwikkeld door Quantic Dream en uitgeven door Sony Interactive Entertainment. Deze voorheen exclusieve Playstation trilogie met filmische verhaallijnen van Quantic Dream komt eindelijk naar de Pc. De lancering zal gaan via de winkel van Epic Games en zal een streaming versie bevatten. Epic Games zal de enige plek zijn om hem op te halen, ruim voor de lancering zal er een demo beschikbaar zijn om alvast een beetje te proeven.

Quantic Dream is een ontwikkelaar die al een tijdje aan de weg timmert vanaf 1999. De meeste hardcore gamers die al wat ouder zijn, zullen waarschijnlijk Omikron: The Nomad Soul kennen met David Bowie die de muziek ontwierp en personage in het spel was. Hierdoor heeft Quantic Dream zijn bekendheid gekregen en is zich door blijven ontwikkelen in adventure games.

Vrijheid heeft een prijs

Het verhaal speelt zich af in Detroit 2038. De technologie is zo geëvolueerd dat we op een punt zijn beland dat, het menselijk ras en androïden naast elkaar bestaan. De androïden spreken, bewegen en gedragen zich als mensen, maar het zijn slechts machines die mensen dienen. Je hebt de keuze om drie verschillende personages (androïden) te spelen en de wereld in chaos te bekijken door hun ogen, wat misschien wel onze toekomst kan worden.

Door de juiste beslissingen te nemen kun je het spel intens doen veranderen, verschillende vertakkingen van verhaallijnen doet de game dramatisch veranderen. Je komt in aanraking met verschillende keuzes, morele tweestrijd en je zult moeten beslissen wie blijft leven of sterft. Het is een game wat bestaat uit duizenden keuzes en tientallen mogelijke eindes.

Een game met een speciaal voor de Pc nieuwe engine

Detroit: Become Human gebaseerd op de uit 2012 technologie demonstratie van de korte film “Kara”. Quantic Dream is een van de weinige studio’s in de wereld die voor elke game een nieuwe engine ontwikkelt. Met als doel van deze gewaagde inspanning, om de “curve” en hardware zoveel mogelijk te pushen, om zo de fans de best mogelijke game te geven.

Het script is door schrijver en regisseur David Cage twee jaar aan gewerkt. De deskundigen op het gebied kunstmatige intelligentie hebben een totaal nieuwe engine gebouwd en om het spel aan te vullen zijn er honderden acteurs gecast. Het spel zal geschikt zijn vanaf Windows 7 en gebruikt Vulkan-Api in plaats van Microsoft’s DirectX 12.