Control CD Key code kopen

Control is een third-person actie adventure game. Het spel is ontwikkeld door Remedy Entertainment en uitgegeven door 505 Games.

In het spel speel je de personage van Jesse Fadens, werkzaam bij een geheim bureau in New York. In tegenstelling tot haar traditionele collega’s werkt ze vooral instinctmatig en grijpt alle kansen aan om antwoorden te vinden. Na een inval door buitenaardse mogendheden moet je hoofdrolspeler proberen om de controle over de gebeurtenissen terug te krijgen. In een bovennatuurlijke actieomgeving vecht je door de levels van een onvoorspelbare wereld. Het blijkt een persoonlijke zoektocht te worden waarbij Jesse steeds meer de regie zal overnemen.

Bijzondere spelmogelijkheden

In het spel maak je gebruik van een aanpasbare uitrusting waarop de omgeving verschillend zal reageren. De natuurlijke vaardigheden komen ook van past tijdens de vele side-quests en te ontdekken geheimen. Je werkt samen met andere agenten van het bureau om cryptische, gecodeerde boodschappen te ontcijferen en vreemde experimenten te ontrafelen.

Levelopbouw

De verschillende grote levels zijn te vinden in en onder een uitgestekte New Yorks’s gebouw bieden een veranderende architectuur en zijn verschillend van opzet. Je leert gebruik te maken van complexe rituelen en dynamische mogendheden om de omgeving te vernietiging. Hierdoor ontstaan er nieuwe spannende locaties en gevechtsmogelijkheden.

Versla Hiss

De grote vijand is de entiteit Hiss, die in staat is om tussen verschillende dimensies te reizen. Hiss kan de controle overnemen van het kantoorpersoneel waardoor ze veranderen in een geduchte vijand. Strategische beslissingen zijn nodig om de voormalige collega’s te ontlopen.