CONTROL THE FOUNDATION EXPANSION 1 CD Key code kopen

CONTROL THE FOUNDATION EXPANSION 1 bevat nieuwe content en bonusmissies, evenals nieuwe wapens en modi die zijn geïnspireerd op de mysterieuze oorsprong van het oude huis. Ontwikkeld door Remedy Entertainment en uitgegeven door 505 Games.

Het astrale vlak botst met onze realiteit. Jesse Faden, de nieuwe directeur van het Federal Bureau of Control, moet de grotten van de Stichting verkennen om te voorkomen dat het oude huis in een andere dimensie terechtkomt. Helen Marshall, Chief Operating Officer, wordt vermist. Maar ze kan antwoorden hebben op de mysteries rond deze dreiging…

Neem je tijd! Speel CONTROL THE FOUNDATION EXPANSION 1 en ontdek zijn mijn mysterieuze wereld!

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download CONTROL THE FOUNDATION EXPANSION 1 tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel CONTROL THE FOUNDATION EXPANSION 1 op Keysforgames.nl