Borderlands 3 Key Kopen. Borderlands 3 Epic PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen en koop Borderlands 3 key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Borderlands 3 rechtstreeks voor Epic op de PC downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 03-07-2022 voor een Borderlands 3 sleutel in Nederland is € 6.82

Borderlands 3 is het nieuwste deel van de succesvolle serie, die in 2009 begon. Het wordt ontwikkeld door Gearbox Software en 2K Games is de uitgever.

Vol met actie!

Borderlands is niet het makkelijkste spel om uit te leggen aan iemand. Op het eerste gezicht lijkt het op een standaard first-person shooter, maar in werkelijkheid is het meer een first-person gameplay, gemixt met de role-play, zoals we dat kennen van Diablo. Het spel zit vol met actie. Mensen, monsters en robots, je komt van alles tegen. Je bent continu aan het rennen, tegenstanders uitschakelen en nieuwe wapens aan het vinden. Het dialoog in het spel is heel uitgebreid. Het is mogelijk om met bijna elk personage te communiceren. De graphics zien er goed uit, de levels zijn open en heel gedetailleerd. Ook de vijanden zien er heel goed

Veel wapens

Er zitten ongeloofelijk veel verschillende wapens in dit spel. Wel meer dan honderdduizend! Elk soort wapen heeft zijn eigen sterktes en zo kun je steeds weer een beter wapen vinden dat voor jou het beste werkt. Verder kun je je personage zelf ook aanpassen. Het beste aan dit spel is de multi-player optie. Zo kun je met zijn vieren de verhaallijn volgen, maar er is ook een arena waar je één op één kunt vechten tegen je vrienden om te testen wie zijn personage het sterkst is! Borderlands 3 is overigens een direct vervolg op Borderlands 2.

Borderlands 3 wordt verwacht eind 2018 of begin 2019 en komt uit op de Playstation 4, Xbox One en de pc.