Titanfall 2 Key Kopen. Titanfall 2 Origin PC Key prijzenvergelijk.

Over Titanfall 2

Vergelijk prijzen en koop Titanfall 2 key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Titanfall 2 rechtstreeks voor Origin op de PC downloaden, installeren en spelen.

Voer actie!

Titanfall 2 is een spel over momentum. Hij weet wanneer hij een razend tempo moet maken. Hij weet wanneer hij tijd moet geven om te ademen. Zowel in de singleplayer-campagne als in de multiplayer-modes heeft Titanfall 2 een meer gemeten tempo dan zijn voorganger, waardoor de opbouw van zijn climax-gevechten net zo aantrekkelijk is als de gebeurtenissen zelf. Het is net zo kinetisch en vloeiend als de eerste Titanfall – maar in veel opzichten is het een veel betere shooter.

Net als bij de eerste game van Respawn Entertainment draait Titanfall 2 om twee lagen gevechten: conventionele vuurgevechten tussen menselijke strijders en botsingen tussen massale tweevoetige mechs. Als een boot-op-de-grond piloot, voelt Titanfall 2 meer als een traditionele shooter – zij het met een ongerepte besturing en een vloeistof traversal systeem. De eerste Titanfall leidde tot de trend van shooters gericht op beweging, en met zijn vervolg herstelt de serie zijn plaats aan het hoofd van het peloton. De loop van glijden, dubbelspringen, een richel verslaan en langs een muur rennen om een vijand te flankeren, voelt verkwikkend en intuïtief aan.

Unieke eigenschappen

  • Tv programma
    Respawn heeft bevestigd dat er een tv-programma wordt geproduceerd voor de Titanfall-accommodatie. De show zal de gebeurtenissen van zowel Titanfall als Titanfall 2 vastleggen en zal het verhaal vertellen van de burgeroorlog die het systeem in de waagschaal stelt.