STAR WARS Squadrons Key Kopen. STAR WARS Squadrons EA App PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen in Nederland en koop STAR WARS Squadrons key goedkoop! Nadat je een sleutel hebt gekocht bij een van onze vertrouwde en legale Game-Key-leveranciers, kun je met de game-sleutel STAR WARS Squadrons rechtstreeks op EA App op pc downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 25-09-2023 voor een STAR WARS Squadrons sleutel in Nederland is € 1.62

Star Wars Squadrons is een actie simulatie game gepubliceerd door Electronic Arts.

Stort je in het avontuur van Star Wars Squadrons en beleef de piloot-ervaring zelf. Voel de adrenaline gieren door je lijf en vergeet je gordels niet om te doen als je vertrekt.

Het verhaal draait om de Kapitein Lindon Javes. Na de vernietiging van Alderaan beseft hij zich dat hij niet bij de Empire is gekomen om mensen uit te roeien. Hij loopt over naar het kamp van de rebellen. Waarna de game je meeneemt naar de toekomst. We pakken op na Return of the Jedi.

Doe ervaring op als piloot, meld je aan en leer alles over de kunst van starfighter gevechten in Star Wars Squadrons. Je hebt de keuze uit fighters uit de New Republic en Imperial vloten. Vecht 5 tegen 5 en stort je in epische luchtgevechten. Je kunt je Starfighter naar hartelust aanpassen op verschillende speelstijlen en vermorzel je tegenstanders. Je team zal zegevieren en voltooi allerlei tactische missies op bekende en nog niet vertoonde slagvelden. Yavin Prime de gasreus en de verbrijzelde maan Galitan komen voorbij.

Neem de controle over je eigen Starfighter zoals de TIE Fighter of de X Wing. Breng cosmetische aanpassingen aan en spreid je vermogen tussen motoren, schilden, wapenuitrusting en wordt een met je machine. Daarnaast kun je ervoor kiezen het hele spel in Virtual Reality te spelen.

Bescherm het heelal

Jij en je team zullen zegevieren over bekend terrein en nooit eerder vertoonde strijdvelden. Ontdek hoe het is om piloot te zijn en het spannende Star Wars single player verhaal die je mee neemt naar de gebeurtenissen in Return of the Jedi. Bekijk het vanuit een ander perspectief van 2 factions, met de grootste en iconische leider die strijden om het universum. Vecht voor de vrijheid van de New Republic. Het keizerrijk wil orde op zaken stellen. Aan jou de keuze om je aan te sluiten bij de besten van het heelal.

Alle wings melden

Plan aanvallen met je team in de instructie kamer voordat je naar grote hoogte stijgt naar evolutionaire battle zones in het heelal. Intense luchtgevechten met je team geven de doorslag in vlootgevechten. Speel intense gevechten van 5 tegen 5 en zorg dat je de beste fighter wordt.

Leer alles over legendarische starfighters

Begeef je in verschillende Star Fighters uit de New Republic of Imperial vloot. Neem plaats in de A Wing en de allesverwoestende TIE Bomber. Pas naar eigen inzicht je schip aan, verdeel je vermogen over systemen en verdelg je tegenstanders in tactische ruimtegevechten.

Laat je STAR WARS-piloten dromen uitkomen

De cockpit is je tweede thuis. Kijk op het dashboard om je voordeel mee te doen tijdens gevechten, voel de intensiteit vanuit de first person view, met de dunne romp van glas en metaal tussen jou en de gevaren van het heelal. Multiplayer spelmodes zorgen voor een unieke ervaring met vrienden, of speel solo het Star Wars-verhaal in de singleplayer modus. De grote storyline dat zich ontvouwt aan het einde van de Galactic Civil War. Ga op in het spel, kruip achter de stuurknuppel en stort je in Star Wars: Squadrons in Virtual Reality.

De missie is duidelijk

Vanaf dag één is Star Wars: Squadrons een losstaande ervaring, waar je rewards verzameld tijdens je speelsessie. Maak promotie en verdien nieuwe gear zoals wapens, motoren, rompen, of cosmetische items voor je Star Fighter. Houdt zicht op je voortgang waardoor de speel ervaring fris en boeiend blijft tot het laatste moment.