Star Wars Battlefront 2 Key Kopen. Star Wars Battlefront 2 Origin PC Key prijzenvergelijk.

Over Star Wars Battlefront 2

Vergelijk prijzen en koop Star Wars Battlefront 2 key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Star Wars Battlefront 2 rechtstreeks voor Origin op de PC downloaden, installeren en spelen.

Star Wars: Battlefront II is een video game gebaseerd op de bekende filmreeks van Star Wars. Het spel is in 2017 gepubliceerd door Electronic Arts voor de PC, Playstation 4 en Xbox One. Het spel is het vervolg op Star Wars: Battlefront dat verscheen in 2015.

Kruip in de huid van je favoriete karakter

Star Wars: Battlefront II is een first-person en third-person shooter game. Er zijn verschillende gamemodes in het spel te vinden. Zo kun je Heroes vs. Villains spelen, waarbij twee teams van vier helden en schurken het tegen elkaar opnemen. De gevechten vinden plaats op locaties die bekend zijn van de films. Ook de karakters komen allemaal uit de film. Zo kun je ervoor kiezen om te vechten met je lievelingskarakter uit de films. Ieder karakter heeft zijn eigen speciale aanvallen en wapens, waardoor geen enkel gevecht hetzelfde is.

Singleplayer storyline

Het spel heeft ook een offline storyline gamemode. Hierin moet je bepaalde opdrachten voltooien. Opvallend is dat, in tegenstelling tot voorgaande Star Wars games, je speelt als de bad guys. Hierdoor krijg je een ander perspectief over het lopende conflict.

Speel online met je vrienden

Het is ook mogelijk om online te spelen. Ook in de online gamemode zijn verschillende scenario’s. Zo is er een team deathmatch mode waarin twee teams het tegen elkaar opnemen. Het is de bedoeling om zoveel mogelijk tegenstanders te vermoorden. Ook is het mogelijk om met twee teams te strijden om een bepaalde doelstelling. Denk hierbij aan het verdedigen van een bepaald object, waarbij de tegenstander moet proberen het objecten juist over te nemen.

Waan je in de ruimte

In Star Wars: Battlefront II zit ook de mogelijkheid om een groot ruimtegevecht te spelen. Hierbij bestuur je een eigen ruimteschip en moet je proberen de tegenstander uit te schakelen. Ook in deze gamemode is het mogelijk om te spelen met een bepaalde doelstelling, zoals het vernietigen van het moederschip.

Realistische gameplay

Star Wars: Battlefront II is zeer geliefd vanwege de prachtige graphics die het spel heeft. Over ieder detail is nagedacht en geen enkel gevecht zal hetzelfde zijn. In de game zijn verschillende scenes uit de Star Wars films nagemaakt, waardoor jij zelf deel kan uitmaken van het Star Wars verhaal. Ook de geluiden die in het spel worden gebruikt zijn ontzettend realistisch. Het realistische geluid geeft je echt het gevoel onderdeel uit te maken van een Star Wars scene. Naast alle bekende karakters zijn ook wapens en machines uit de films gebruikt in deze game. Zo is er bijvoorbeeld ook de mogelijkheid om een AT-AT te besturen. Het is een ideaal spel voor de echte Star Wars liefhebbers, of liefhebbers van fantasy shooter games.