South Park The Fractured But Whole Key Kopen. South Park The Fractured But Whole EA App PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen in Nederland en koop South Park The Fractured But Whole key goedkoop! Nadat je een sleutel hebt gekocht bij een van onze vertrouwde en legale Game-Key-leveranciers, kun je met de game-sleutel South Park The Fractured But Whole rechtstreeks op EA App op pc downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 07-06-2023 voor een South Park The Fractured But Whole sleutel in Nederland is € 9.17

Wat bedoel je, South Park?

Na de immens populaire cartoons van South Park werd er in 2014 de game ‘South Park: The Stick of Truth’ op de wereld losgelaten. De game was een perfecte mix van een provocerende aflevering van South Park en diverse elementen uit role-playing games en actie games. Het was dan ook logisch dat de makers, Trey Parker en Matt Stone, beslisten om een tweede game uit te brengen.

Deze game heet ‘South Park: THe Fractured But Whole’ en wordt gemaakt door Ubisoft in tegenstelling tot de eerste game, die werd namelijk ontwikkeld door onder andere Obsidian Entertainment en de South Park Digital Studios LLC. De scores die de eerste game kregen waren op zijn zachtst gezegd lyrisch (zo gaf IGN een mooie 9/10 en is de score op Steam 100%), dus de nieuwste telg in de serie heeft een zware taak te vervullen. Benieuwd of Ubisoft dit kan volbrengen.

Wat maakt deze game speciaal?

Dat South Park een trouwe aanhang heeft, wist u waarschijnlijk al. Om de humor die eigen is aan de serie op een goede manier te vertalen in een game, is geen sinecure. In het eerste deel van de serie, slaagden de makers daar wonderwel in. Het tweede deel speelt zich nog steeds af in het stadje South Park, dat er net zo gedetailleerd uitziet als in de cartoons. Velen zullen zich direct vertrouwd voelen bij het rondlopen in de game.

Voor dit deel worden we als nieuwste telg ‘New Kid’ in de ‘Coon & Friends’ geïntroduceerd, die zij aan zij met Eric Cartman alais zijn superhelden alterego ‘The Coon’ (half mens, half wasbeer), de misdaad moeten bestrijden in South Park. In deze game is er een gloednieuw combat systeem ontwikkeld, dat veel dynamischer is dan zijn voorganger. Kortom, de makers van South Park hebben een prachtige opvolger die elke nieuwe en oude fan van South Park zal kunnen waarderen. Een ijzersterk RPG-avontuur doorspekt met hilarische momenten.