Secret World Legends Key Kopen. Secret World Legends Origin PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen en koop Secret World Legends key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Secret World Legends rechtstreeks voor Origin op de PC downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 16-05-2022 voor een Secret World Legends sleutel in Nederland is € 5

Secret World Legends is een door een verhaal geleid spel met veel actie. Het spel is ontwikkeld en geproduceerd door Funcom. De release van het spel vond plaats op 3 juli 2017.

Secret World Legends laat de spelers deelnemen aan een strijd tegen het bovennatuurlijke waarbij de eeuwenoude mythes en legenden overlappen met het heden. Gewapend en in bezit van bovennatuurlijke krachten zal je mysteries moeten ontrafelen en het kwaad moeten bestrijden. Het spel bestaat uit vele minigames die jij alleen of samen met je vrienden kunt spelen. Lukt het jou om de waarheid boven water te krijgen in de strijd tegen het kwaad?

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Secret World Legends tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Secret World Legends op Keysforgames.nl