Sea of Solitude Key Kopen. Sea of Solitude Origin PC Key prijzenvergelijk.

Over Sea of Solitude

Vergelijk prijzen en koop Sea of Solitude key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Sea of Solitude rechtstreeks voor Origin op de PC downloaden, installeren en spelen.

Sea of Solitude is een prachtige avonturengame, ontwikkeld door Jo-Mei Games en uitgebracht door Electronic Arts. Het wordt door kenners omschreven als uiterst artistiek.

Kay is een monster geworden

‘Als mensen té eenzaam worden, veranderen ze in monsters. Dat is wat er met Kay is gebeurd. Nu kunnen alleen nog monsters haar helpen om opnieuw menselijk te worden.’ Zo werd deze game aangekondigd, en dit voel je ook duidelijk in de game zelf. De setting is de stad Berlijn. Deze is totaal verlaten, op een spookachtige manier. Als gamer bestuur je de jonge vrouw Kay die in deze stad ronddoolt. Ze is op zoek naar haar eigen wezen. De hele story laat zien waarom Kay in een monster is veranderd.

Waar dreigt het gevaar?

Kay, veranderd in een monster, ontdekt gauw dat het gevaar niet zit in de verschrikkelijke monsters die ze tegenkomt tijdens haar ronddolen in de Sea of Solitude. Het gevaar schuilt in iets veel ergers, iets veel gevaarlijkers. Kom jij als gedreven gamer hier achter?

Vanwaar de inspiratie?

Cornelia Geppert, de Creative Director van deze game, geeft toe dat de game volledig uit haar eigen binnenste is gecreëerd. Dit is haar meest persoonlijke game ooit. Ze is zelf op zoek gegaan naar haar eigen emoties en angsten en heeft hier de inspiratie gevonden voor Sea of Solitude. Het verhaal is zowel angstaanjagend als mooi: een combinatie die ieder van ons in het dagdagelijks leven regelmatig tegenkomt, niet? Herkenning, schoonheid en spanning zijn de elementen van Sea of Solitude.