Need for Speed Payback CD Key code kopen

Over dit spel

Payback is het nieuwste deel van de Need for Speed serie, een populaire racegame waarin simulatie ondergeschikt is aan de gameplay. Dit deel is uitgebracht in 2017 door Ghost games en geschikt voor de Playstation 4, Xbox One en Windows computers. Het verhaal is vrij eenvoudig. Je personage Tyler is bedrogen en wil wraak nemen op de daders. Dit doet hij door andere crews te verslaan en straatraces te winnen, waardoor hij een belangrijke plaats verdient binnen de racewereld.

Maar om zo ver te komen moet je eerste een eigen auto verkrijgen waarvoor je enkele missies moet spelen. Naast de hoofdpersonage zal je de beschikking krijgen over de stoere blondine Jess en de donkere Engelsman Mac. Gebruik hun specifieke rijvaardigheden om de races te winnen. De game is vriendelijk voor de bestuurder waarbij het stuurgedrag door een gevorderde rijder beperkt is aan te passen. Daarnaast is er keuze om de auto automatisch of handmatig te schakelen.

Fast and the Furious als inspiratie

Need for Speed Payback is sterk beïnvloed door de Fast and the Furious films. In een open gebied geïnspireerd door Las Vegas rijdt je in de duurste en snelste sportwagens en oude historische modellen. De wagens zijn naar eigen smaak te verfraaien met spoilers, bumpers, banden en stickers. Het landschap is zeer divers. Uitgestrekte woestijnen wisselen af met bosrijke gebieden, canyons en stedelijke bebouwing. Ieder gebied heeft een andere ondergrond waardoor je steeds een andere auto zal moeten bemachtigen om de beste prestaties te bereiken. Naast de standaard races zijn er korte sprint- en offroad races.

Ook draften en driften behoren tot de vaardigheden om de game goed te kunnen spelen. Het gevoel van snelheid is altijd belangrijk voor de Need for Speed games en ook in Payback is dit gevoel weer optimaal aanwezig. De opzwepende soundtrack met onder anderen nummers van Queens of the Stone Age, Nothing but Thieves, Royal Blood en Gorillaz helpen deze ervaring te versterken.