NBA Live 18 CD Key code kopen

NBA Live 2018 is een actievolle, dynamische video game die de ervaring van de basketballeagues tot leven brengt. Het is ontwikkeld en gepubliceerd door EA Sports in 2017.

Basketbalkampioen On The Streets of In The Leagues?

NBA Live 2018 is een interactieve game waarbij je als speler verschillende keuzes kunt maken over jezelf als speler, jouw legacy en meer. Je hebt maar één doel voor ogen: de top bereiken in de basketbalwereld. Geen enkele sportieve uitdaging is jou te veel want je hebt een ongelooflijk doorzettingsvermogen en een niet te temmen motivatie om het te maken tot de beste speler aller tijden!

Door jouw eigen, unieke speler te creëren kun je jezelf lanceren als topspeler en geschiedenis schrijven in de NBA League. Je kunt jouw speler helemaal aanpassen naar de stijl die jou het meest aanspreekt. Door een unieke combinatie te maken van skills, speelstijlen en eigenschappen kan je ervoor zorgen dat jouw speler moves beheerst die geen enkele andere speler zal kunnen evenaren op het veld. Op die manier kun je jezelf op een unieke en efficiënte manier naar het doel begeven en prachtige 3-punters scoren. En dat terwijl iedereen onder de indruk is van jouw flitsende bewegingen en acties. Goal!

Bepaal zelf hoe je heer en meester wordt op jouw favoriete positie en maak indruk met jouw groovy en vooral iconische moves die alleen jouw speler kan beheersen. Je begint vanaf nul en moet het dan zien te maken tot de absolute wereldtop. Jij bepaalt zelf waar je het wilt maken: on the street of in the league. Verder heb je ook de keuze om samen of tegen andere spelers te spelen in solo, co-op of multi-player challenges via de LIVE Event content.

Live beleven op het veld: net als in ’t echt

Start the game en domineer het veld met de meest fantastische en flitsende moves die per positie verschillen in de nieuwe 1 op 1 modus. De ervaringen zijn nu meer dan ooit levensecht dankzij een verbeterde controle en responsiviteit. Dankzij de meer intense ervaring zul je meer adrenaline voelen dan ooit te voren om de beste basketbalspeler ooit te worden.

Het spel is ideaal voor wie soms graag alleen speelt en dan weer liever in gezelschap. Het spel biedt namelijk tal van mogelijkheden om zowel solo als in multi-player modus te kunnen spelen. Iedere liefhebber van de basketbalsport is dan ook stapel op deze sensationele game. Want er zit in ieder van ons wel een winnaar. Het enige wat je moet doen is die winnaar naar boven brengen in dit spel. Zo zal je kunnen genieten van de meest prestigieuze prijzen tijdens het opbouwen van jouw carrière als sterspeler in de basketbalwereld.