Mass Effect Legendary Edition Key Kopen. Mass Effect Legendary Edition EA App PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen in Nederland en koop Mass Effect Legendary Edition key goedkoop! Nadat je een sleutel hebt gekocht bij een van onze vertrouwde en legale Game-Key-leveranciers, kun je met de game-sleutel Mass Effect Legendary Edition rechtstreeks op EA App op pc downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 22-02-2024 voor een Mass Effect Legendary Edition sleutel in Nederland is € 6.06

Mass Effect Legendary Edition is een videogame met een enkele speler. Ontwikkeld door BioWare et éditée par Electronic Arts. Ook bevat de compilatie bijna alle downloadbare content voor één speler die oorspronkelijk voor elke game is uitgebracht, zoals promotionele wapens, armors en packs. De trilogie speelt zich af in het Melkwegstelsel in de 22e eeuw en bestaat uit actie-rollenspellen waarin de speler de rol van commandant Shepard op zich neemt.

Shepard:

Hij is een menselijke elite-soldaat die de galactische gemeenschap moet verenigen tegen een zeer geavanceerd machinaal ras van synthetisch-organische sterrenschepen genaamd Reapers. Shepard is een aanpasbaar personage waarvan de moraliteit wordt bepaald door de speler, en tijdens elk spel maakt de speler keuzes die het verhaal op verschillende manieren kunnen beïnvloeden. Deze keuzes en consequenties kunnen door de trilogie worden voortgezet.

Legendary Edition:

Alle drie de titels zijn geremasterd voor Legendary Edition, met bijgewerkte texturen, shaders, modellen, effecten en technische functies. De games draaien ook in scherpere resoluties en met hogere frames per seconde dan hun oorspronkelijke tegenhangers.

De compilatie bevat een launcher waarmee spelers alle drie de titels vanaf één plek kunnen starten, en er is een universele personage-maker die aanpassingsopties van alle drie de games bevat, inclusief het standaard vrouwelijke Commander Shepard-model uit Mass Effect 3, nu bruikbaar in de hele trilogie. De tweede en derde items bevatten gameplay die vergelijkbaar is met hun originele versies, maar hebben enkele aanpassingen ondergaan, zoals het opnieuw in evenwicht brengen van het “Galactic Readiness” -systeem van Mass Effect 3 om te compenseren dat er geen multiplayer-modus meer is.

Upgrades:

Mass Effect heeft uitgebreidere upgrades gekregen dan zijn tegenhangers en lijkt op een gedeeltelijke remake. De game bevat extra visuele updates, zoals de toevoeging van rookeffecten en volumetrische verlichting op bepaalde niveaus, en aangepaste skyboxen. Combat is bijgewerkt in een poging om meer consistent te zijn met de sequels, inclusief verbeterde richthulp met een plakkeriger lock-on, een speciale melee-knop, opnieuw gebalanceerde wapens en slimmere kunstmatige intelligentie van vijanden en squadrons.

De Mako, een terreinwagen die voornamelijk door de speler wordt gebruikt om te rijden, heeft een snelheidsverhoging en bijgewerkte fysica gekregen. Verkenning over de hele wereld is ook aangepast, zoals een verminderde tijd doorgebracht in liften die worden gebruikt als een manier om laadschermen te verbergen, wat een vaak bekritiseerd aspect van het originele spel was.

Aarzel niet om de mysterieuze wereld van Mass Effect Legendary te ontdekken en veel plezier te beleven!