Mass Effect Andromeda CD Key code kopen

De eerste game die voornamelijk wordt geleid door het BioWare Montreal-team, Andromeda is een spin-off die meer dan 600 jaar na de originele Mass Effect-trilogie werd gehouden. De speler neemt de rol aan van Sara of Scott Ryder, twee rekruten van het Andromeda Initiative (een plan met meerdere soorten om de verre melkweg Andromeda te koloniseren door massaal transport en lange cryostasis), aangezien een van hen de verantwoordelijkheid op zich neemt van ” Pathfinder “en is belast met het vinden van nieuwe bewoonbare werelden, het tegenkomen van nieuwe uitheemse soorten en het ontsluiten van de geheimen van de mysterieuze Remnant-technologie.

In tegenstelling tot de originele trilogie, die werd gebouwd met de Unreal Engine van Epic Games, gebruikt Mass Effect: Andromeda de Frostbite-engine van EA DICE en maakt gebruik van meer open elementen. Andere veranderingen, waaronder de verwijdering van het Paragon / Renegade-systeem, snellere gevechten (inclusief nieuwe boosters voor springen en dashing) en een speciaal crafting-systeem (waarbij spelers nieuwe wapens, bepantsering en speciale upgrades kunnen onderzoeken en ontwikkelen).

Unieke eigenschappen

 • Kleurrijk, esthetisch
 • Goed geanimeerde tussenfilmpjes
 • Flexibiliteit in karakteropbouw
 • Combat-systeem is solide
  Het gebruik van dekking is uiterst belangrijk. Het is bijna onmogelijk om van checkpoint naar checkpoint te komen door de vijand in hersenloze vuurgevechten te betrekken.
 • Mooie verscheidenheid aan wapens en voertuigen
  Van meer standaard pistolen, machinegeweren en aanvalsgeweren tot de Nomad Rover, je personage heeft toegang tot een aantal zoete wapens en een Mad Max-achtige voertuig met gekke technische upgrades. Het gebruik van de wapens en voertuigen zorgt voor een bloedbad en mooie beelden.
 • Karakter Diversiteit
  In de vierde game in de serie hebben de personages opnieuw een opmerkelijke hoeveelheid diversiteit. Dat omvat zelfs wezens van andere sterrenstelsels en werelden.
 • Enorme wereld
  Het concept van de open wereld stelde de ontwikkelaars in staat om een ​​heel scala aan omgevingen en terreinen te leveren die je personage kan verkennen.