Mass Effect 3 CD Key code kopen

De ruimte was nog nooit zo mooi

Mass Effect is ruimte-RPG over het doden van een vliegende robotgod, een Reaper. Mass Effect 2 ging over het stoppen van het bouwen. In Mass Effect 3 zijn ze met honderden tegelijk uit de donkere ruimte verdrongen.

Het beste van twee werelden

In alle drie de spellen wordt je tijd gelijk verdeeld tussen mensen overhalen om je te helpen en mensen neer te schieten die dat niet doen. De kracht van het origineel was de belangrijkste zoektocht: een achtervolging die zowel persoonlijk gemotiveerd als galactisch belangrijk was. Mass Effect 2’s plot was warrig en kort, maar werd opgefleurd door een exotische cast van nieuwe personages met interessante zijverhalen.
Mass Effect 3 probeert het beste van twee werelden: een urgent en galaxy-kritisch plot dat direct de hele massa buitenbeentjes persoonlijkheden omvat die de serie heeft opgebouwd. En het werkt.

Elke sidequest is een avontuur

Binnen 20 minuten heb je een cruciaal doel en een duidelijke route om dit te bereiken. En in tegenstelling tot de vorige games, is elke sidequest en avontuur langs de weg daarmee verbonden. De oorlog geeft iedereen een reden om je hulp nodig te hebben, en iedereen die je helpt heeft reden om toe te treden tot de oorlog.

Unieke eigenschappen

  • Bouw de laatste kracht. Bouw een team uit verschillende races en klassen en combineer hun vaardigheden om onmogelijke kansen te overwinnen. Je krijgt gezelschap van nieuwkomers als James Vega, een soldaat die net zo goed nagelt, als EDI, een vertrouwde AI in een nieuw verworven fysieke vorm. Houd geliefde personages uit je verleden in de gaten, maar pas op. Sommigen overleven het laatste gevecht misschien niet.
  • Neem het op tegen vrienden. Geniet van een geïntegreerde coöp-modus voor meerdere spelers en werk online samen met vrienden om belangrijke conflictzones te bevrijden van steeds zwaardere tegenstanders. Pas je krijger aan en verdien nieuwe wapens, uitrusting en vaardigheden om oorlogsgereedheidsstatistieken te bouwen in je singleplayercampagne.