Madden NFL 22 Key Kopen. Madden NFL 22 Origin PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen in Nederland en koop Madden NFL 22 key goedkoop! Nadat je een sleutel hebt gekocht bij een van onze vertrouwde en legale Game-Key-leveranciers, kun je met de game-sleutel Madden NFL 22 rechtstreeks op Origin op pc downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 24-03-2023 voor een Madden NFL 22 sleutel in Nederland is € 19.64

Madden NFL 22 is de allernieuwste sportgame die helemaal in het teken staat van American football. Het spel is ontwikkeld door TIburon en wordt uitgebracht door Electronic Arts.

Franchise Mode

Men heeft de Franchise Mode nieuw leven ingeblazen. Je hebt nu meer opties ter beschikking dan ooit tevoren. Zo kun je nu zelf al het personeel aanwerven en door middel van Staff Points kun je de coaches slimmer hun werk laten uitvoeren. Optimaliseer je team zodat je de tegenstander elke match te slim af bent. Je krijgt op voorhand de zwaktes en sterktes van het andere team te zien. Zodoende kun je de strategie aanpassen aan deze gegevens.

Unieke eigenschappen

De sterspelers van elk team hebben unieke eigenschappen genaamd Superstar X-Factors. Gebruik maken van deze eigenschappen kan het verschil vormen tussen winst of verlies. Zo is er bijvoorbeeld de Ankle Breaker functie, waardoor een speler zodanig vlot beweegt dat de verdediging hem moeilijker te pakken krijgt. Of wat dacht je van de Fearmonger functie, waarbij een verdediger de quarterback zo zenuwachtig maakt dat hij minder accuraat gooit. Er zijn meer dan twintig verschillende X-Factors die allemaal een ander effect met zich meebrengen.

Madden Ultimate Team

Natuurlijk is ook de Madden Ultimate Team modus weer helemaal terug. In dit kaartspel kun je je perfecte team samenstellen en het opnemen tegen andere teams. Door kaarten te verzamelen kun je spelers sterker maken, andere uniforms of coaches voorzien en bepaal je hoe hecht de band is tussen bepaalde spelers. Verzamel munten door wedstrijden en uitdagingen te winnen. Met deze munten kun je vervolgens nieuwe kaarten kopen.