Madden NFL 19 Key Kopen. Madden NFL 19 Origin PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen en koop Madden NFL 19 key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Madden NFL 19 rechtstreeks voor Origin op de PC downloaden, installeren en spelen.

Madden NFL 19 is een zeer spannend en actievol sports video game in de wereld van American football. Deze game is ontwikkeld door EA Tiburon, met als ontwerper John White, en uitgebracht door EA Sports. Het is geschikt voor de platforms PlayStation 4, Xbox One en Microsoft Windows.

Madden NFL

Madden NFL is een American football video game serie die gebaseerd is op de National Football League (NFL) en vernoemd naar John Madden, opgenomen in de Hall of Fame van de Pro Football. Van deze game werden er al meer dan 120 miljoen exemplaren verkocht. Het heeft in real veel spelers en coaches beïnvloedt. Het aantrekkelijke aan deze game zijn de geavanceerde playbooks, statistieken over de spelers en de spraakcommentaar net alsof je als gamer midden in een TV-uitzending zit.

Wat brengt Madden NFL 19?

Je krijgt in deze versie échte spelerbewegingen. Hierdoor kunnen spelers blockers pushen en zo meer yards krijgen tijdens het hardlopen. Je kunt realistische cuts up-field maken na het vangen. Bovendien kun je deelnemen aan interactieve touchdown-feesten. Er zijn ook wijzigingen in de Ultimate Team-modus, waarbij drie tegen drie online matchups werden geïntroduceerd. Er is de mogelijkheid van Solo Battles – modus en je krijgt een leaderboard dat de beloningssystemen aanstuurt. De prestaties van de spelers worden gemeten bij de uitdagingen. Kortom: dit is een zeer realistisch voorgestelde American Football video game. Als gamer zit je er volledig in en je ondergaat zowel de sfeer als de spanning tijdens het hele football gebeuren: zowel op als buiten het speelveld!