FIFA 23 Key Kopen. FIFA 23 EA App PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen in Nederland en koop FIFA 23 key goedkoop! Nadat je een sleutel hebt gekocht bij een van onze vertrouwde en legale Game-Key-leveranciers, kun je met de game-sleutel FIFA 23 rechtstreeks op EA App op pc downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 26-02-2024 voor een FIFA 23 sleutel in Nederland is € 8.79

Het is aftellen geblazen! Vanaf 1 oktober 2022 is FIFA 23 beschikbaar. Uitgever EA Sports heeft zich voor deze nieuwe editie verdiept in HyperMotion2-technologie. Dit komt het realisme op niveau van gameplay ten goede. Daarnaast ligt de focus ook op het heren- en damestoernooi van de FIFA-wereldbeker. De steeds toenemende interesse in damesvoetbal heeft ervoor gezorgd dat EA Sports dit voor het eerst opneemt in zijn gameplay.

Eindeloze mogelijkheden

Laten we eerst enkele belangrijke elementen benadrukken: meer dan 19.000 spelers, meer dan 700 teams, 100 stadions en meer dan 30 beschikbare competities. Kon u voorheen al moeilijk beslissen met welk team u wilde spelen? Om al deze keuzes uit te proberen, zullen uw vingers met plezier overuren draaien.

Ongekend realisme dankzij HyperMotion2-technologie

HyperMotion2-technologie, wat? EA Sports is erin geslaagd om voor het eerst deze technologie te introduceren in een PC-spel. HyperMotion2 zorgt ervoor dat de gameplay van dit voetbalspel zeer gedetailleerd wordt. Meer dan 6000 levensechte animaties, samengesteld uit miljoenen frames van geavanceerde 11-tegen-11-wedstrijd-motioncapture. Hierdoor zullen spelers zich natuurlijker over het hele veld bewegen. Zeer belangrijk om te melden: een gloednieuw dribbelsysteem en nieuwe versnellingsmechanismes worden geïntroduceerd.

Wereldbeker, damesvoetbal & Ultimate Team

Uiteraard staat ook de FIFA-wereldbeker Qatar 2022 centraal in dit spel. Het damesvoetbal maakt zijn debuut in FIFA 23. Hierdoor wordt niet alleen de doelgroep van dit spel uitgebreid, maar geeft EA Sports aan iedereen de kans om te schitteren op een voetbalveld. Daarnaast zijn al deze nieuwigheden ook goed nieuws voor het samenstellen van uw FIFA 23 Ultimate Team. Geef uw droomselectie nieuwe glans, speel online tegen anderen en verbeter steeds uw niveau! Samen spelen met vrienden wordt makkelijker dan ooit, dankzij de toevoeging van cross-playfunctionaliteit.