FIFA 19 Kopen. FIFA 19 Key prijzen vergelijken.

Over FIFA 19

Scroll nu naar beneden om direct FIFA 19 key prijzen te vergelijken en het product goedkoop aan te schaffen! Na aankoop kun je met de Game Key FIFA 19 direct installeren en spelen.

Begin deze maand is er eindelijk weer een nieuw deel van de jaarlijkse FIFA-reeks aangekondigd: FIFA 19. Tijdens EA PLAY 2018, een evenement van ontwikkelaar EA Sports, zijn de eerste beelden van de game vertoond, en het ziet er erg veelbelovend uit!

Verbeterde graphics en gameplay

Met iedere FIFA game worden de graphics weer een heel stuk beter en mooier. Dit is natuurlijk ook weer het geval bij FIFA 19, dat steeds mooier wordt. Ook de gameplay wordt steeds realistischer. Elk team speelt nu op zijn eigen, unieke manier. In FIFA 19 zijn ook de tactieken onder de loep genomen: EA Sports noemt deze feature Dynamic Tactics. Bijvoorbeeld de optie Ultra Attacking, die zo kan worden ingesteld, dat de aanvalstactiek van je speler verandert. Ook opties als Constant Pressure of Drop Back kunnen de tactiek van je speler verbeteren en het spelen van de game een stuk meer variatie brengen. De veranderingen zijn subtiel, maar maken een groot verschil in de gameplay.

Het al bekende Active Touch systeem is helemaal opnieuw opgebouwd en geperfectioneerd. Hierdoor bewegen spelers zich een stuk realistischer, en minder houterig. Ook heeft dit effect op de passes die je kan geven. Hiernaast zijn er weer een aantal verschillende nieuwe passeerbewegingen geïntroduceerd, die een fijn extraatje kunnen zijn voor de wat meer competitieve spelers. Ook het schieten op het doel is veranderd: je kunt nu een Timed Finishing shot maken, een shot wat nog mooier is dan normaal, met extra curve en snelheid. Deze zijn wel moeilijk, dus een leuke extra uitdaging voor de competitieve spelers!

Ook de minimap is aangepast: er wordt nu gewerkt met cirkels en driehoeken in plaats van met kleur. Het is nu dus makkelijker verschil te zien, zeker voor spelers die kleurenblind zijn. Ook heeft de game verschillende nieuwe animaties en bewegingen toegevoegd, wat de gameplay weer een stuk realistischer en mooier maakt. Ook zijn er meer opties om je team, en iedere speler daarin, te sturen op het veld. EA noemt deze feature Game Plans en het is een erg leuke feature voor de spelers die graag spelen als Football Manager. Ook zijn de verschillende manieren om te spelen veranderd. Naast de, door beginners veel gebruikte, two-button mode, is er nu ook een one-button mode. Geschikt voor als je een chille game wil spelen en de AI wil laten uitmaken wat het doet, gebaseerd op de situatie. Er zijn nu nog veel meer opties om aan tactiek te doen en je spelers precies daar te sturen waar je ze wil hebben.

Introductie van de UEFA Champions League

Aan FIFA 19 worden, na het jarenlange wachten van fans, de UEFA Champions League en Europa League toegevoegd, nadat de rechten hiervan exclusief bij concurrent PES lagen. Ook wordt er verschillende andere competities toegevoegd, bijvoorbeeld de Serie A en de UEFA Super Cup. Ook hiervoor heeft EA Sports een officiële licentie weten te bemachtigen. Ook keert club Borussia Dortmund weer terug. De laatste jaren waren zij alleen te zien in de voetbalgame van Konami, PES, maar EA Sports heeft de rechten weer teruggekregen, en de club keert nu weer terug naar FIFA 19. Natuurlijk wordt ook de presentatie van de game aangepast: het zal nu lijken alsof je echt bij een Champions League wedstrijd aanwezig bent.

De UEFA Champions League zal geïntegreerd worden in alle speelbare modi van de game: niet alleen tijdens The Journey, maar ook bij Kickoff, Career en Ultimate-Team. Dit deel zal het laatste deel zijn waarin we Alex Hunter gaan volgen in zijn Journey, dus ongetwijfeld dat de Champions League hier iets mee te maken gaat hebben. Ook wordt er een nieuwe game-mode geïntroduceerd: de Customizers’ League, waarbij je je eigen league kunt samenstellen met jouw favoriete teams.

Voor de Champions League is er ook een nieuw team met commentators toegevoegd, wat alles aan elkaar gaat praten. Derek Rae en Lee Dixon zullen dit inspreken, maar de andere wedstrijden worden nog steeds ingevuld door Martin Tyler en Alan Smith. Je hebt dus de keuze welke commentator je graag wil voor je wedstrijd.

Conclusie

Het paradepaardje van deze nieuwe FIFA-game is natuurlijk de lang verwachte toevoeging van de UEFA Champions League. Maar ook alle veranderingen in gameplay, animatie en graphics zullen veel mensen erg aanspreken en zeker competitieve spelers zullen goed vooruit kunnen met deze nieuwe features.

Een ding is zeker: na de teleurstellingen van FIFA 18 zal EA Sports er dit jaar alles aan doen om een betere gameplay te maken en de fans een betere ervaring te geven. Door de verschillende verbeteringen in gameplay zorgt FIFA 19 weer voor een frisse wind in de serie, en het ultieme gevoel van controle over de bal en je speler.

Release

De game zal op vrijdag 28 september in de winkels liggen. Het spel is wel al eerder te proberen: de gratis demo is twee weken eerder beschikbaar, namelijk op 12 september. De game wordt verkrijgbaar voor de Nintendo Switch, Playstation 4, Xbox One, PC, Playstation 3 en Xbox 360.