FIFA 18 Key Kopen. FIFA 18 Origin PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen en koop FIFA 18 key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key FIFA 18 rechtstreeks voor Origin op de PC downloaden, installeren en spelen.

Fifa 18 is een spannend online voetbal video game dat is gemaakt en gepubliceerd door Electronic Arts (EA). In Fifa 18 heb je erg veel soorten gamemodes. Het meest bekendste van alle gamemodes is Ultimate Team (FUT). In deze gamemode maak je jouw eigen team met echte spelers. Je kunt door wedstrijden spelen munten verdienen, en met deze munten kun jij jouw team nog beter maken! Ook kun je fifa punten kopen. Met deze fifa punten kun je pakketjes openen waar willekeurige spelers inzitten.

Offline mogelijkheden

Naast Ultimate Team, zijn er ook erg veel Offline gamemodes. De meest bekende Offline gamemode is de carrière. In de carrière mode ben jij een coach van een echt bestaand voetbalteam. Je krijgt een budget van jouw directeuren, en met dit budget kun jij nieuwe spelers aanschaffen en jouw bestaande spelers trainen. Je kunt kiezen om de wedstrijden die jouw team speelt zelf te spelen of te laten simuleren.

The Journey

In The Journey speel je als Alex Hunter, een voetbalster die bij grote clubs speelt. Tijdens The Journey zie je Alex ontwikkelen tot een steeds betere speler. Ook krijg je soms de keuze om te kiezen naar welke club Alex gaat. Je kunt kiezen om tijdens de wedstrijden alleen als Alex te spelen, of met het gehele team. Ook zijn er genoeg drama scenes in The Journey die erg boeiend zijn om naar te kijken.

Spelen tegen jouw vrienden

Naast alleen spelen, kun je natuurlijk ook tegen en met jouw vrienden spelen. Dit kan door middel van de online systemen van Playstation/Xbox. Je kunt ook gewoon op een console tegen elkaar spelen met 2 controllers. Ook kun je samen met je vrienden het opnemen tegen de computer. Je kunt ook kiezen om met jouw vrienden het op te nemen tegen andere mensen overal ter wereld.