Fe Key Kopen. Fe Origin PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen en koop Fe key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Fe rechtstreeks voor Origin op de PC downloaden, installeren en spelen.

Fe is een actie-avonturenspel waarin de speler Fe bestuurt, een vosachtig wezen in een bos dat zeer goed reageert op de liederen van de wezens en planten erin. De boswezens worden aangevallen door entiteiten genaamd de Stille Zieden om onbekende redenen die het bosleven bedreigen. Fe kan naar andere wezens en objecten zingen om hun hulp te krijgen. Deze wezens kunnen Fe een nieuw lied leren dat de vos extra mogelijkheden geeft door het bos, zoals het activeren van een bloem die fungeert als een springkussen om Fe naar hogere locaties te lanceren en meer van de wereld te ontdekken.

Extra veel mogelijkheden

Er is geconstateerd dat het spel minimale instructies heeft, waardoor de speler moet experimenteren en het ecosysteem van het bos waarneemt om te bepalen hoe vooruitgang geboekt moet worden, in plaats van een reeks doelen. Een voorbeeld vereist dat de speler observeert dat een soort vogel een bepaald type bloem leuk vindt, wat suggereert dat ze het vogelgeluid kunnen gebruiken om op een andere manier te communiceren dan wanneer ze het lied van de bloem zouden gebruiken. Fe is vergeleken met Journey en Shadow of the Colossus vergeleken met deze “hands-off” benadering van het spel.

Unieke eigenschappen

  • Fe is ontworpen om sterk beïnvloed te worden door de natuurlijke wereld. Spelers nemen de controle over een welp die een bos verkent en interactie heeft met de wezens die ze daar vinden. Creatief leider Klaus Lyngeled verklaarde in een persbericht dat Zoink de verbondenheid en bekendheid van de natuur wil overdragen.