Dragon Age Inquisition CD Key code kopen

Over dit spel

Dragon age: inquisition

Dragon Age: Inquisition is een videospel met acties en rollen, ontwikkeld door BioWare Edmonton en uitgegeven door Electronic Arts. De derde grote game in de Dragon Age-franchise, Dit spel is het derde deel van een trilogie. De game is in november 2014 wereldwijd uitgebracht voor Microsoft Windows, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One.

Dit derde deel doet zich weer in Thedas voor. De speler komt zowel in Orlais als Ferelden en helpt de inquisitie mee diens missie te voltooien. Naast de oorlog tussen de Templars en Mages verbergt zich nog een kwade macht ergens in Thedas die dient bevochten te worden.

Onrust in Thedas en een onduidelijke missie

Bij de aanvang van de game weet je eerst niet goed wat er gaande is. Alles is chaotisch. Je valt door een ‘rift’ en hebt een merkteken op je hand, waarna je meteen gevangen wordt genomen. Met een enkele herinnering aan een vage vrouwelijke gestalte moet je trachten uit te vissen wat er aan de hand is en wat je missie is.

In de eerste twee delen van dit spel is het doel duidelijk en weet je wat je te doen staat. In dit derde deel is het niet zo duidelijk en is het te volgen pad niet zo rechtlijnig.

Het Merkteken

Het merkteken op je hand dient om ‘rifts’ mee te sluiten. Rifts zijn openingen waar doorheen demonen kunnen heen komen om zo de Aarde te bevolken en chaos te veroorzaken. Dit heet in de game ‘de Breach’.
Als gevolg van deze ontstane chaos in Thedas wordt de Inquisitie opgestart. Dit is een groep die zich als doel stelt opnieuw rust en veiligheid in Thedas te brengen.

Jij als leider van de inquisitie

Je wordt doorheen het spel een soort leider van de inquisitie die anderen aanstuurt omdat je de enige bent die de rifts kan dichten met je lichtgevende merkteken op je hand.
Jij helpt zo mee de opdracht van de inquisitie tot een goed einde te brengen. Intussen woedt er ook nog een oorlog tussen tempelars en mages.

Verder komen in het verhaal

Doorheen de tijd win je als inquisitie terrein waarmee tegelijk het hoofdverhaal zich ontvouwt. Je hebt power punten nodig om kaarten en dungeons te ontsluiten en zo je nieuwe missies en avonturen te ontdekken.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Dragon Age Inquisition tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Dragon Age Inquisition op Keysforgames.nl