Battlefield 5 Key Kopen. Battlefield 5 Origin PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen en koop Battlefield 5 key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Battlefield 5 rechtstreeks voor Origin op de PC downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 07-10-2022 voor een Battlefield 5 sleutel in Nederland is € 9.45

Nog een paar maandjes en je kunt je weer vastbijten in de oorlogsgame van het jaar. Battlefield 5 komt dit najaar uit op de PS4, Xbox One en is speelbaar via Origin.

Terug naar de basis

Battlefield 5 gaat terug naar de basis. Het verhaal speelt zich af in de tweede wereldoorlog en focust zich op niet eerder geziene gevechtslocaties. Je reis start bij de val van Europa en je krijgt de kans het tij te keren en als overwinnaar uit de bus te komen. Ploegend over besneeuwde bergtoppen, actief in vliegtuiggevechten met op de achtergrond het noorderlicht en in direct contact met inwoners maak jij het verschil!

Evolutie

Wat nieuw is in het laatste deel uit de succesvolle gamereeks, is de mogelijkheid de karakters en omgeving naar je hand te zetten. Zo kun je in de verhaalmodus een eigen soldaat ontwerpen die qua uiterlijk, vaardigheden en wapenbeheersing past bij jouw wensen en speelstijl. Ook krijg je de mogelijkheid de omgeving aan te passen door gebouwen te repareren, je eigen voertuigen te ontwerpen en te bepalen waar stationaire wapens terecht komen.

Online

Naast het verhaal is er natuurlijk een online gedeelte in het spel. Zo kun je een leger opzetten met 64 andere spelers over de hele wereld of missies spelen met 4 vrienden. Ook de vertrouwde opties als Conquest, Team Deathmatch en Domination maken hun opwachting.

Fris?

De Battlefield serie gaat intussen 14 jaar mee. Heeft het nut om iedere keer het nieuwste deel te kopen? Dat is aan jou! Maar, met realistische graphics, een nieuwe omgeving, frisse spelonderdelen en een grote multiplayer, is Battlefield 5 zeker een game om naar uit te kijken dit najaar.