Battlefield 1 Key Kopen. Battlefield 1 EA App PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen in Nederland en koop Battlefield 1 key goedkoop! Nadat je een sleutel hebt gekocht bij een van onze vertrouwde en legale Game-Key-leveranciers, kun je met de game-sleutel Battlefield 1 rechtstreeks op EA App op pc downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 04-03-2024 voor een Battlefield 1 sleutel in Nederland is € 3.04

Vecht je een weg van de Sinaï-woestijn naar het oostfront in gigantische gevechten met 64 spelers en ervaar verhalen van over de hele wereld in een avontuurlijke campagne.

Duik in de All-Out War en ontdek in Battlefield 1 een wereld waarin bereden cavalerie, tanks en tweedekkers botsen en oorlog nooit meer hetzelfde zal zijn. Bekijk nieuwe wapens, unieke voertuigen, een nooit eerder geziene modus en meer.

Unieke eigenschappen

  • Weapons
    Battlefield 1 zit stampvol met een enorm arsenaal aan wapens, waarvan het grootste deel is gemaakt of verbeterd tijdens The Great War: krachtige shotguns, rapid-fire SMG’s, destructieve LMG’s, uitgebalanceerde semi-automatische geweren, weesgegroeten, betrouwbare sniper rifles en een een breed scala aan mêlee-wapens zoals schoppen en loopgravenclubs. Ongeacht je stijl, er is een wapen bij.
  • Klassen
    Speel op je sterke punten met een van de vijf unieke personageklassen. Breng de pijn met gevechtsvaardigheden van dichtbij en anti-voertuig-gadgets als Assault. Zorg ervoor dat je teamgenoten vol zitten met munitie en leg dan hard onderdrukkend vuur als Support. Houd bondgenoten in leven met de Medic-klasse, of ga achteruit en haal het snipergeweer klaar als verkenner. Of, als niets van dat appelleert, spring in een vliegtuig of tank en schakel over naar Pilot of Tanker – dan kun je het slagveld verscheuren met een aantal zwaar uitgevoerde machines.
  • Voertuigen
    Verander het tij van de strijd in uw voordeel met voertuigen die zowel groot als groter zijn. Paarden, tanks, dubbeldekkers en meer zijn allemaal voor u om te bevelen. En wanneer het moeilijk gaat, kun je vertrouwen op Behemoths, de grootste en meest unieke voertuigen ooit ter wereld om het tij te keren. Regenvuur vanuit de lucht in een gigantisch luchtschip, door de wereld scheuren in de gepantserde trein of het land bombarderen vanuit de zee in de Dreadnought.