ANTHEM Key Kopen. ANTHEM Origin PC Key prijzenvergelijk.

Over ANTHEM

Vergelijk prijzen en koop ANTHEM key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key ANTHEM rechtstreeks voor Origin op de PC downloaden, installeren en spelen.

Anthem is een actie role-playing game-set in een open wereld en gespeeld vanuit een derde persoonsperspectief waarin spelers de rol aannemen van een freelancer met volledig aanpasbare exosuits genaamd Javelins. Deze pakken kunnen worden aangepast om verschillende unieke wapens en bovenmenselijke vermogens te hebben. Twee klassen Javelins werden getoond tijdens Anthem’s presentatie op Microsofts E3 2017 Conference. Een daarvan was de Ranger, een all-round en uitgebalanceerde speer, en de Colossus, een grotere en zwaar gepantserde speer die is gemaakt om meer van een tankrol te vervullen.
De game bevat zowel singleplayer- als coöperatieve multiplayer-elementen in een ‘shared-world’ die maximaal vier squadronleden per team kan hebben. Teams kunnen wilde beesten en meedogenloze plunderaars bevechten tijdens het onderzoeken van verloren ruïnes en het ervaren van massale, wereldveranderende terreinvoorvallen, zoals “Shaper Storms”.
Spelers zullen de rol aannemen van een freelancer, een van een groep mensen die hun beschaving verlaten om het omringende landschap te verkennen.