A Way Out Key Kopen. A Way Out Origin PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen en koop A Way Out key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key A Way Out rechtstreeks voor Origin op de PC downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 08-08-2022 voor een A Way Out sleutel in Nederland is € 6.14

A Way Out is een actie-avonturenspel dat gespeeld wordt vanuit het perspectief van een derde persoon. Het is speciaal ontworpen voor coöperatieve multiplayer op een gedeelde scherm, wat betekent dat het met een andere speler moet worden gespeeld door middel van lokaal of online spelen. In het spel controleren spelers Leo en Vincent, twee veroordeelde gevangenen die uit de gevangenis moeten breken en op de vlucht voor de autoriteiten blijven. Omdat het verhaal van beide protagonisten tegelijkertijd wordt verteld, is hun voortgang misschien niet gesynchroniseerd, wat ertoe kan leiden dat één speler zijn personage kan besturen, terwijl een ander een tussenfilmpje bekijkt.

Spelers moeten met elkaar samenwerken om vooruitgang te boeken, en elke situatie kan anders worden benaderd, waarbij beide personages een andere rol spelen. Tijdens een ontsnappingscène in de gevangenis moet een speler bijvoorbeeld de bewaker afleiden, terwijl een andere speler een hulpmiddel moet vinden om te helpen ontsnappen. Deze rollen staan niet vast, dus Leo en Vincent kunnen hun rollen in een andere playthrough verwisselen. Spelers kunnen communiceren met veel niet-afspeelbare personages en er zijn dialoogopties voor spelers om te kiezen.

Unieke eigenschappen

  • A Way Out is een ervaring die met twee spelers moet worden gespeeld. Elke speler bestuurt een van de hoofdpersonen, Leo en Vincent, in een terughoudend bondgenootschap om uit de gevangenis te breken en hun vrijheid te verwerven.
  • Samen verken je ideeën over vertrouwen en consequentie terwijl je keuzes je beginnen in te halen.
  • Speel de hele ervaring gratis met je vrienden via de gratis proefversie met één klik.